Angelica Lagergren

Vecka 30, andra barnet 

 Idag är jag i vecka 31, men jag hann ta en bild på magen igår i vecka 30. Tänk, nu är det bara 10 veckor kvar, mer eller mindre. Jag hoppas att han kommer dagen innan BF, precis som Alice och att jag slipper gå över tiden. Jag har riktigt ont i fogarna nu och smärtan ner i ljumskarna är inte av denna värld. Jag minns inte att jag hade så sist? Det är väl kanske bra att man glömmer bort smärtan… Men som sagt, fogarna gör ont och jag kan inte längre lyfta Alice. När jag lyfter henne får jag såna smärtsamma sammandragningar och liksom måste lägga mig ner för att det ska gå över. Det gör mig ledsen att inte kunna bära henne, men vi får gosa och leka på golvet och i soffan i stället. Det är tur att hon har en fantastisk pappa som hjälper till.

Nu beräknas Lille Skutt vara 1,4 kilo tung och vara 41 cm lång. Det ska bli spännande att se om han är större än Alice, hon vägde ju 3350 gram och var 49 cm när hon föddes. Nu ska jag packa in Alice, Jessica och Elsa i bilen. Vi ska nämligen till Skansen idag tillsammans med vår lillasyster. Alice första besök där!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Herr och Fru Lagergren

      Det var supermysigt! <3 Tack för att du läser bloggen Anna. Jag har helt glömt svara på ditt mail, gör det under semestern. Kram A

  1. Naomi

    Har du gjort någon urinodling? Jag hade också hemska sammandragningar från vecka 20 ca och det visade sig vara urinvägsinfektion som inte syntes på den vanliga urinstickan. Lämnade en odling i vecka 24 och då upptäckte de den. Efter jag hade tagit antibiotika så försvann sammandragningarna.