Bada, bada, bada – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Bada, bada, bada

IMG_3283 IMG_3278Igår fick Alice sin första ettårspresent. Denna underbart gulliga lilla baddräkt av sin gudmor Ormis. När solen sken tidigare idag passade jag även på att fylla upp hennes lilla babypool som vi har köpt till henne. Hon älskar ju att plaska runt med vatten. Dock är vattnet fortfarande svinkallt, solen måste värma på det innan det blir badtemperatur. Alice höll med när hon doppade fingrarna i vattnet för att plaska lite, men drog upp dem snabbt igen och skakade på hela sin lilla kropp för att det var för kallt.

När vattnet är varmt då kommer Alice att ha semester det är ett faktum och då blir det bada, bada, bada varje dag! Vi har inga plana gräsytor på vår tomt därför får poolen stå uppe på altanen och den lilla filten under är för att vi inte ska råka dra sönder botten mot altangolvet.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Haha tack för ett gott skratt!

  Så skön att du hällde i iskallt vatten och väntar på solen

  Världens bästa blogg!

 2. Marie

  Ja precis.. Behöver ju inte vara raketforskare direkt för att komma på det. Eller du skojade kanske? Vill ni inte använda varmvatten från kranen så koka upp i vatten kokare och blanda i det kalla vattnet. Annars lär Alice inte få bada på länge

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Haha, det är tur att ni finns kära bloggläsare. Som trött småbarnspappa tänkte jag inte längre än: “Hmm pool ute, sol ute, sol värma pool”. Det går ju så klart alldeles förträffligt att värma upp poolen med varmvatten från kranen.
   / Stefan

  1. Jill

   Mina smileys uteblev så nu blev det mer som en uppmaning vilket jag absolut inte menade!

   🙂

   🙂

   🙂