Läsa bok och spela in podd – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Läsa bok och spela in podd

  Om ni har tittat på den här veckans papparapport har ni sett att Alice brukar sitta och läsa för sig själv. Imorse lät jag Stefan få sovmorgon och gick upp själv med Alice. Vi har som ni ser på bilden ovan läst, jag har kört igång en tvätt och vi har ätit frukost. Sen har vi (ehh… Jag) tittat på Madagaskar. Älskar den filmen! Jag längtar tills jag och Alice kan sitta tillsammans i soffan och titta på alla Disney-filmer. 

 Alice älskar att leka med babywatchern! Men hon blir sur när jag stänger igen batteriluckan, hon försöker nämligen pilla ur batterierna den lilla busungen. Nu vaknade Stefan så jag ska hoppa in i duschen. Jag ska strax gå över till Jessica och spela in Tvillingpodden. Undrar du något? Ställ din fråga här i kommentarsfältet! Dagens avsnitt blir ett special med fråga/svar. Avsnitt 30! 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Jag undrar hur lång tid din förra förlossning tog? 🙂 Från första värk tills Alice kom ut. Kram

 2. Linnéa

  Hej!

  Ni är så himla härliga hela bunten och jag älskar att lyssna på tvillingpodden!

  Jag har två frågor;

  1. Hur berättade ni (Angelica & Stefan) för era familjer/vänner att ni väntade barn nr 2?

  2. Hur har ni (Jessica & Angelica) gått tillväga för att hamna där ni är idag, karriärsmässigt? Pluggat eller på annat sätt?

  Många kramar!

 3. Sandra

  Hur tänker ni kring träningshetsen efter en graviditet? Att man måste få tillbaka sin “normala” kropp så fort som möjligt.

 4. Nathalie

  1. Vilken är er favoritdoft? 2. Vad skulle ni gjort om ni var man för en dag? 3. Om ni fick leva ert liv genom en tv serie vilken skulle det vara? 🙂

 5. Martina

  Jag har förstått det som att ni båda vill ha fler barn. Hur hade ni hanterat det ifall era partners plötsligt sagt att de inte vill ha fler barn och inte gått att övertala?

 6. Lina

  Hej Angelica (och Stefan)

  Jag undrar hur länge ni, och naturligtvis andra bloggare, kommer att orka förmedla useless information dag ut o dag in.

  Att få barn har alltid skett, barn får tänder, barn dreglar, barn sover/sover inte, barn blir sjuka, föräldrar är trötta …. i all oändlighet.

  Jag vill egentligen bara veta vad som driver er, om ni tycker ni gör en insats …..? Om ni tycker det är det bara att gratulera, jag är varken för eller emot dessa bloggar i tusental, bara väldigt undrande.

  Mvh Lina

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Hej Lina, du är ju uppenbarligen en av de som går in här och läser denna “useless information”, varför? Så länge folk (cirka 55.000 i veckan) vill läsa om vår vardag med sömnbrist och tänder så kommer vi fortsätta blogga! Vi får väldigt mycket tillbaka av våra läsare också, det är fantastiskt! Kram Angelica

   1. Lina

    Ja varför jag går in o läser en del bloggar ibland är att FENOMENET intresserar mig o jag skriver min masteruppsats i etnologi om detta sätt att interagera. Även svaren jag får, även kommentarerna från andra läsare, bidrar till helheten.

    Lycka till i fortsättningen!

    Lina

    1. Mia

     Folk har olika intressen, mål och värderingar. Punk slut.

     Trots att ditt intresse att komma på varför (mer psykologi än etnologi kanske??) så kan en fundera på retoriken när frågan ställs. Du kommer ju inte få ett ärligt och genomtänkt svar om personen du är nyfiken på upplever sig hotad och kritiserad..

     Just my thought!

  2. Malin

   Om du nu “bara undrar” och detta inte var menat som något som någon skulle kunna ta illa upp över, känner du själv att det är en bra idé att använda ord som “useless information” osv? Du låter bitter… om du tycker att det de skriver är “useless information” så läs inte bloggen, du kan väl hitta på något annat att göra om dagarna.

  3. Sofia

   Jag har en snarlik fråga. Hur kan man låta bli att skriva om viktiga händelser på sin blogg , t ex det som hände i Tunisien? En händelse som berör alla. Antar att det är ett medvetet val att hålla sig till vardagen. Funderar varför? Skulle tycka det var mycket intressant att läsa om lite djupare saker.

 7. Mikaela

  Jag undrar om ni delar med er av allt från era relationer till varandra? Typ om bråk, åsikter, sexliv ja allt som händer i er relation?