Jag fyller snart 30 år… – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Jag fyller snart 30 år…

HH1629_889A100Den 17 september fyller jag 30 år! Det känns stort! Tanken var att jag och min tvillingsyster skulle ha en stor fest tillsammans. Den skulle vara på Tyresö slott, med buffé och fri bar. Vi skulle ha likadana svarta klänningar från Ida Sjöstedt (som skulle sys upp efter våra mått). Ja, en stor och lyxig fest helt enkelt! När jag blev gravid igen hamnade de här planerna lite i skymundan för att nu glömmas bort helt. Eller glömmas bort. Det prioriteras bort! Jag har BF 12 september, det är liksom inte läge med en brakfest i september. Eller oktober. Eller november. Och i december är det så mycket annat. Sååå. Det blir nog ingen fest i år i alla fall. Och det kommer inte bli en sån stor fest som vi hade tänkt oss när det väl är dags. Jessica ska ju gifta sig nästa år så hennes pengar kommer gå dit. Jag kommer vara mammaledig så inkomsten kommer inte tillåta en slottsfest.

HH1629_889A100_R

Men något som kvarstår är ju en önskelista! Jessica sa precis att det är helt orimligt att jag önskar mig en väska från Mulberry. Hon tycker inte att man gör det. Jag tycker att man får önska sig precis vad man vill och skäms inte för att Effie Tote i svart står överst på listan. 20140302-122529Det här Stefans gamla bil, den hade han när vi träffades men nu är den såld. Åhh vad jag saknar den! Övningskörde i den några gånger och den är ju sjukt mycket roligare att köra än vår familjebil som vi har nu. Så en liten sportbil vore också en härlig 30-års present. Och ja, jag fattar att det faktiskt är en orimlig önskan. Men hur som helst är det ett mål i livet, att köpa en sportbil innan jag är 40. Det går nog!

KGSKALY1001_2_30 continental-35159808-1410511715-ImageGalleryLightboxEn annan sak som vore härligt att få i present vore ett bidrag till en resa till Grekland. Min moster med familj bor på Kalymnos och vi skulle vilja åka dit i april eller maj nästa år. Jag, Alice, Stefan, Lille Skutt och min låtsaspappa Acko. Drömsemester! Eller haha, jag har en bild av hur Stefan håller sig i skuggan med barnen (han älskar inte att sola) och jag får en timme eller två vid poolkanten med en kall cola light och en spännande bok. Jag älskar att sola och bada!

/Angelica 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Önska kan man väll alltid göra. Och man förstår ju om man inte får det man önskat sig. Men jag håller tummarna att du får en fin väska 🙂 Heja oss med önskelistor 🙂

 2. Ella

  Superfin väska! Inte heller orimlig önskan när man fyller jämnt. Då tycker jag man “ska” få/ge något som är speciellt och håller ett tag. Jag köpte en Mulberry (iofs rea) till mig själv när jag fyllde 30 😀

 3. Sussi

  Tycker typ att det är taskigt att önska sig en väska som kostar typ 10.000kr. Hur tror du han känner om han inte har råd att ge dig den? Eller om han vill lägga pengarna på nåt vettigare.

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Vi har gemensam ekonomi så det drabbar inte hans plånbok 😉 Sen kostar den 6.200kr och inte 10.000. En bil däremot… Betydligt dyrare. Kram Angelica

 4. Alex

  Äsch, jag fick en Mulberry Alexa av min sambo när jag fyllde 26 förra året och detta året en Audi A1 (!!). Man får önska sig vad man vill 😀 (tilläggas bör göra att bilen önskade jag mig inte på allvar men har visst råkat haffa världens finaste kille).

 5. Emelie

  Jag kan intyga att ens 30-årsdag glöms bort när man är gravid! Jag fyllde 30 den 22 maj o låg inlagd på sjukhus för havandeskapsförgiftning o hade blivit igångsatt den 20 maj o natten till den 23 maj startar värkarna o 6 timmar senare födes vår fina dotter! Så jag fick iaf finaste 30 års presenten man kan få 🙂