Angelica Lagergren

Gravid vecka 28, andra barnet

IMG_4082Idag är sista dagen i vecka 28 och därmed sista dagen i andra trimestern. Det är alltså bara en trimester kvar innan vi får träffa Lille Skutt. Om han kommer på BF är det 84 dagar kvar, sen kan han ju komma två veckor innan och två veckor efter också utan att det vore konstigt. Innan det också såklart, men han får gärna stanna i magen tills han är helt färdigbakad.

Magen är så pass stor nu, jag vankar som en anka när jag går och det är jobbigt att böja sig ner på golvet och plocka upp Alice leksaker… Det har det i och för sig varit ett tag nu. Jag tycker att det är mysigt att känna honom sparka och buffa runt i magen varje dag. Något vi har varit riktigt dåliga med den här graviditeten är 1. Att ta bilder på magen och 2. Att smörja in magen. När Alice låg i magen smorde Stefan in min mage varje dag (jag hatar ju att ha olja/lotion i händerna) men nu har det helt enkelt glömts bort. Då gick vi ju upp tillsammans på morgonen, nu sover oftast han och Alice när jag går till jobbet.

IMG_4085

Jag blir mer och mer nyfiken på hur Lille Skutt ser ut. Kommer han vara lik Alice? Hur kommer förlossningen att vara? Inatt födde en av mina vänner sitt andra barn, en till liten dotter. Hon är superlik sin syster. Så himla söt! Nu ska vi åka och hämta ut ett paket som vi beställt, det är bland annat en grind där i. Det behövs! Alice ääälskar trappan och jag vill inte att hon ska klättra och göra sig illa.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra Green

    Har du bilder från dom andra veckorna du kan läggs upp? Gärna från Alice graviditet i samma vecka och jämföra 🙂

  2. Emmy

    Hej! Jag gillar verkligen er blogg skarpt, och podden! Tycker du och din syrra verkar vara så himla härliga! 😀 Men jag måste bara fråga varför ni inte skriver ”Alices leksaker”, ”Alices xxx” för även om man inte hör det så ska s:et skrivas ut! Kram <3

    1. Herr och Fru Lagergren

      Vilken bra fråga! Jag är ju dessutom journalist… Så märkligt faktiskt! 🙂 Kram A

  3. Jennie i Täby

    Åh ni måste ha världens finaste radhus, jag såg ju planlösningen och möblemanget i Sköna Hem (nej, vilken tidning var det som ni var med i?) och blev helt kär haha. Så roligt att familjen växer, det längtar jag också till 🙂 Kram!

  4. Hanna

    Hej!

    Jättefin mage! 🙂 Jag tycker att du sminkar dig väldigt fint, skulle du kunna tänka dig att berätta/visa hur du sminkar dig?

    Tack för en bra blogg!

    /Hanna