Vår stora dag med både Ida Sjöstedt och Molly Sandén – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Vår stora dag med både Ida Sjöstedt och Molly Sandén

_A9A2728 _A9A2695

En kärleksfull dag som denna med prinsbröllop är det fantastiskt att se tillbaka på sitt eget bröllop. Mitt i all stress med ett litet barn är det lätt att glömma bort varandra och kärleken tycker jag. Då känns det viktigt att stanna upp och tänka på vår bröllopsdag, en dag jag kommer att minnas resten av mitt liv. Det var magiskt från början till slut!

_A9A2934

_A9A2938

_A9A2942

_A9A2888Min bröllopsklänning är designad av Ida Sjöstedt och jag har fått frågan flera gånger om jag vill sälja den… Det vill jag tyvärr inte. Jag älskar klänningen och den hänger faktiskt framme i vårt lilla kontor, som en fin inredningsdetalj.

_A9A2869_A9A2878_A9A3076Vigseln var i Tyresö kyrka och middagen och festen hölls på Tyresö slott.

_A9A3379Älskade Molly Sandén sjöng två låtar, alla hårstrån på hela kroppen stod upp! Nu när hon dök upp och sjöng på Prins Carl Philips och Sofias bröllop satt både jag och Stefan i soffan och tårarna rann nerför våra kinder. Magiskt! Och vilken fin låt!

_A9A3372_A9A3354Alla bilder är tagna av Jessica Silversaga. Jag älskar ju bröllop, skriver du en bröllopsblogg? Eller läser du någon som du gillar? Tipsa gärna här i kommentarsfältet.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tilda

    Din klänning är så himla fin!! 🙂 en fråga, hur mycket kostade klänningen? Om du vill avslöja det 😉 och hur mycket kostade det att ha en artist som sjöng i kyrkan? 🙂

    Otroligt fina bröllopsbilder, det lyser kärlek om er! 🙂

  2. Jennifer

    Fråga till tvillingpodden.

    Hej. Jag har inte följt er blogg från början med bröllopsplaner, kan du nämna lite snabbt hur det kommer sig att det blev Stefan som tog ditt efternamn och inte tvärs om?