Angelica Lagergren

Att känna sig sämst 

  Nix. Jag klarade inte uppkörningen. Jag ligger i vårt sovrum nu med tårarna rinnande ner för kinderna. Jävla skit. Samma jävla rondelljävel som jag gjorde fel i förra uppkörningen (för ett och ett halvt år sen) klantade jag mig i igen. Valde fel körfält. Sen lät det på honom som jag körde upp med att det mesta var dåligt, så just nu känner jag mig sämst i världen. Nästa lediga tid var i juli. Om hundra år. Så pass deppigt. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanna

  Tråkigt! Jag vet hur de känns o man blir såååå fruktansvärt besviken på sig själv! Men de är bara o ladda om och på det igen! GEE INTE UPP!! Jag kuggade 3 ggr och jag ville bara skita i det. Men gjorde en gång till och då klarade jag det!! UNDERBARASTE BÄSTA KÄNSLAN! Vilken jävla lättnad! Jag började storlipa så när jag kom mot min pappa som stod och vänta trodde han att jag failat igen men de va glädjetårar! Du fixar det nästa gång <3 kram!!

 2. Lina

  Jag kuggade som privatist 2 gånger 3e gången körde jag upp med körskolans bil och de va dem som bokat tiden åt mig då klarade jag det! Kolla om det finns tider lediga i tex jakobsberg, Sollentuna va svårt att köra upp i tycker jag. Kram och lycka till!

 3. Sarah

  Hej Angelica!

  Detta är Sarah, som mailat dig om utrustningen till podden 😉

  Ville bara säga att jag förstår din frustration och att du är ledsen. Jag är 25 år och tog körkortet för drygt 1,5 årsedan. Jag klarade teorin på första försöket men inte uppkörningen. Mitt misstag var att jag sa till min fantastiska körlärare att hon inte behövde åka med på uppkörningen utan att jag ville klara det själv och kanske skulle bli mindre nervös med färre folk i bilen. Uppkörningen tyckte Jag gick kalas, har aldrig varit så nöjd med min körning. Förutom att han sa åt mig att backa in mellan två bilar på en stor parkering (??). Jag gjorde som man skulle men kom för nära den ena bilen så jag gjorde om det, sen var han nöjd och vi körde vidare. När vi kommer tillbaka till start platsen så underkänner han mig? Jag förstod ingenting. Han underkände mig för den där jävla parkeringen och påstod att jag hela tiden låg över hastighetsgränsen trots att det absolut inte stämde då jag hade extra koll på det. Min lärare blev förbannad för hon var så säker på att jag klarade det.

  Nästa gång jag skulle köra upp så bad jag min lärare åka med och det gjorde hon med glädje. Jag var nervös inför att få samma kontrollant som underkände mig och tro på fan att jag fick han igen. Denna gången skakade jag 10 gånger mer än första gången, fick till och med kärringstopp vid en rondell vilket inte hade hänt på flera månader. Jag gjorde samma misstag med parkeringen men när vi var klara så godkände han mig, antagligen för att min lärare var med i bilen. Det kändes som att han underkände mig första gången för att få in de extra pengarna. Vad vet jag?

  Men du ska veta att du är inte sämre än någon annan som kör upp!! Alla är lika nervösa inför sånt här och man sätter sån stor press på sig plus att man känner press från nära och kära som man vet väntar på ett besked. Nu vet du vad du ska öva på och nu vet du hur det är att köra upp. Tänk bara: Nu jävlar ska ni få se på en godkänd körning!! 😉 jag tror på dig, du verkar Superduktig enligt Stefan 😉

  Heja heja!! Du fixar det andra gången!

  Kramar!

 4. Malin

  Va tråkigt Angelica! Om det är till ngn tröst (förmodligen inte) så fick jag göra om teoriprovet 3 gånger och uppkörningen 4 gånger. Höll fan på att bli galen och va helt övertygad om att körkort inte va meningen för mig. Men till slut gick det! Så det är bara att ta nya tag, vet att det är skitjobbigt men de kommer fixa sig! Kram!!!!

 5. Ellen

  Åh, känner verkligen med dig! Men det är bara att fortsätta! Se det som en körlektion och försök ta lärdom från den när ilskan och sorgen lagt sig lite. Fortsätt bara köra så kommer du fixa det! Det brukar ju kunna dyka upp tider från folk som avbokar också så håll ögonen öppna 🙂 Stor kram och lycka till nästa gång!! /en som körde upp 5 gånger och nu haft körkort i 8 år och kör som en Queen om jag får säga det själv 🙂

 6. Emelie

  Jag kuggade första uppkörningen med, men klarade andra. Se bara till att öva i den olycksaliga rondellen så sitter det sen. Lycka till Angelica! Du är bra! Ditt värde sitter inte i din prestation, kom ihåg det. Ditt värde är att du är den du är och du är bra.

  Heja heja, nästa gång har du körkortet i handen!

 7. Sandra

  Ååh va synd! 🙁 Jag klarade heller inte min första uppkörning, och jag var helt knäckt.

  Du kommer fixa det nästa gång! Det vet jag! !

  Stor kram

 8. Sofia

  Åååh! Vet hur det känns. Men bara att ladda om! Du klarar det nästa gång! Finns det inte möjlighet att ringa varje morgon för att se om någon avbokat och på så sätt få en tidigare tid? Skickar massa kramar!

 9. Isabelle

  ett stort tips är att boka i typ Söderhamn, eller en mindre ort där de inte har dubbelfiliga rondeller. Lättare att få tid för uppkörning också. Så övningskör du och din man hela vägen upp samma dag typ så är du van och varm i kläderna.

  Seriöst, gör det, det är skitsvårt att köra upp i Sthlm. Du är inte sämst.

 10. Isa

  Jag gjorde min uppkörning 3 gånger! Sista gången var det ”avdelningschefen” jag körde med, plus att pappa satt i baksätet!

  Vet känslan att inte klara det, men på det igen, någon gång fixar du det! Och glöm inte: alla misslyckas då och då, särskilt storslagna entreprenörer – innan de lyckats 😉

 11. Anna mamma till Vincent

  Åh. Gråt massor och bryt ihop. Nästa gång fixar du det! Stor kram och ta hand om dig!

 12. jonna

  Äsch vet du.. jag kuggade 3 uppkörningar innan jag lyckades på fjärde försöket. För min kompis tog det fem försök. Första gången stortjöt jag, dem andra gångerna blev jag förbannad. Det viktiga är att du inte ger upp nu! En vacker dag har du kortet i handen! / kram en till som tog tag i körkortet senare i livet! ☆

 13. Sara

  Åh vet precis hur du känner 🙁 grät jättelänge när jag kuggade!! Men du, det löser sig, de flesta kuggar en eller flera gånger men ge inte upp nu! ❤️❤️

 14. Sofia

  Har aldrig kommenterat men känner att jag vill det nu. Jag vet hur det känns när man lagt ner oändligt med tid men ändå inte klarar det man ville. Det suger och man vill typ försvinna. Men det blir bättre! Jag tror det för många och även för dig kan sitta i huvudet, precis som några skrivit så ska du skaka av dig det och acea nästa gång. För då vet du att den rondellen inte bits, det kommer gå bra.

 15. Malin

  Åh vad synd! Men vet du? Du är absolut inte sämst, den där rondellen (tror jag vet vilken det handlar om) är ett helvete! Kör där mycket, ju mer du kör desto mer logiskt kommer det vara! 🙂 och juli är här snart! Kram på dig!

 16. Emma

  Vet hur det känns! Jag körde upp tre gånger… Grät så mycket efter andra försöket… Det är snart 9 år sedan nu ( tog när jag var 18 år). När du väl fått körkortet kommer du inte tänka på eller bry dig om hur många försök det tog! Lovar ❤️

 17. Lisa

  Kolla om set finns tider för uppkörningi Norrtälje. Tror det är bra att byta ort för den där rondellen kan lätt bli ett hjärnspöke.

 18. Tania

  Åh jag lider med dig! Vet precis hur det känns. Jag kuggade också på första uppkörningen. Hade en sur jäkla kärring! Visst jag gjorde några fel, men hon var väldigt sur redan innan vi satte oss i bilen och skulle köra upp.

  Mitt tips till dig är att boka en tid i någon annan närliggande stad om du har möjlighet. Har hört många från Stockholmstrakten som kuggar såååå många ggr innan de får körkortet.

 19. Bella

  Stackars! Förstår att du är jätteledsen! 🙁

  Kan du inte köra upp nån annanstans än i Sthlm? Kram Bella

 20. Veronica H

  Åh fy vad jävla tråkigt 🙁 Klart du är ledsen. Men vet du, det är bara på’t igen. Jag körde upp tre gånger (när jag var 21) och tog det på tredje försöket, och då ska tilläggas att jag inte bodde i en i närheten lika stor och komplicerad stad som du, att köra bil i. Har heller inga barn och var definitivt inte gravid.

  Att du kuggade idag säger ingenting om din förmåga att köra bil. Alla kan göra misstag under press och nervositet. Jag vet precis!

  Var ledsen, gråt och älta lite grann. Men sträck sedan på dig och tänk ”Fy FAN vad grym jag är som inte ger upp!”

  Det är värt att kämpa för och du är så jäkla duktig Angelica, och du KOMMER att klara det! Kämpa bara liiite, lite till. Jag hejar på dig!

  ps. Kanske kan du försöka att boka en tidigare uppkörning i en annan, närliggande stad? ds.

  Stora kramar! //Veronica

 21. Nike

  Tråkigt! Men nästa gång! Och nöj dig inte med en tid i juli, det finns avbokade tider rätt ofta så ligg på! Jag kuggade också första gången, men lyckades få en tid bara några dagar senare. Jag kunde köra en hel del emellan och var mindre nervös andra gången. Då visste jag vad som väntade.. Lycka till!

 22. Veronica

  Massa kramar till dig! Jag kuggade två ggr innan jag till slut åkte från Sthlm och körde upp i Småland och klarade körkortet.

  Precis som för dig var det nerverna som satte sig ivägen och det är ingenting konstigt!

  Du är bäst ändå så är bara ladda om och köra igen, jag tror på dig! <3

 23. Kajsa

  Blöööh! Gud vad segt!

  Nya tag, tredje gången gillt!

  Övningskör som en dåre tills dess och gå all in med självförtroendet på topp då. Jag tror att en stor del av en uppkörning är självförtroende, ser man lite osäker ut så känner sig passageraren osäker men ser man ut att ha stenkoll så känns det säkrare att åka.

  Om det är till någon tröst så vet ungefär 3% av befolkningen med körkort hur man kör i en rondell, alla andra hittar på själva vilka regler som gäller!

 24. Isabell

  Alla kan få hjärnsläpp ibland. Vissa har bara mer eller mindre tur när de gäller tillfällen att få dem på;) Koppla bort allt med körning ngn dag nu så hejar vi ännu hårdare i juli:)

 25. Emma

  Fy vad tråkigt, men nästa gång grejar du det!

  Ett tips är att ha med Stefan i baksätet på uppkörningen o låta Alice va hos din mamma/syster. För mig va det räddningen att min pappa satt med för jag va sååå himla nervös över att ha kuggat innan och klarar press väldigt dåligt, så super tips att ha med Stefan om han gör din lugn, även skönt ifall det inte skulle gå o kunna reflektera med någon vad som gick fel.

 26. M

  Skit!! Hjälpte inte att vi höll tummarna… Sura ett tag men lägg det sedan bakom dig, du klarar det nästa gång!!! Kram

 27. Anne

  Åh det svider i hjärtat för dig! Så tråkigt! Besvikelsen när man eg kan men nerverna ställer till det. Var nu riktigt förbannad o finn sen ny styrka ur det! Vi vet att du kan! Stor kram!