Angelica Lagergren

Liten nyfiken filur

 Jag är heeelt slut i huvudet nu, alldeles mosig av allt pluggande. Snälla, håll tummarna för mig imorgon när jag ska skriva teoriprovet! 

Jag och Alice gick över till Jessica och Elsa en liten stund tidigare idag. Alice lekte på golvet och jag och Jessica satt och pratade i soffan. Helt plötsligt dök den här lilla filuren upp och Jessica hann ta en bild. Så nyfiken och busig tjej! Så mycket som hon dreglat idag har hon aldrig gjort, så jag tror att fler tänder är på gång. Hon har även pratat i ett hela dagen, så gulligt!

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag är utvilad imorgon när jag ska göra teoriprovet. Det känns bra i magen, men jag tycker i och för sig att det alltid kan bli bättre… Men att vara gravid samtidigt som man pluggar gör det hela lite svårare, kanske någon mer som känner igen sig? Hjärnan är liksom inte helt skarp känner jag. Men, jag SKA klara det. Så är det bara! 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessika

    Lycka till! Jag satt i samma situation som dig för ett år sedan.. Hade en 8 månader bebis och en bebis i magen som skulle komma! (13 månader emellan) och kände att det var på tiden för ett körkort när man ska ha två små. Kommer gå kanon för dig!

  2. Therese

    Stort lycka till! Detta fixar du galant! Glöm inte att läsa frågorna noga, de är ju lite lurigt formulerade!!! 🙂