Angelica Lagergren

Totalt avslappnad

11357505_1712360838991080_891562532_nDen här dagen måste klassas som en av de bästa ego-dagarna på länge. Jag började morgonen med körkortsplugg inne i stan innan jag gick till Petite Spa. Jag hade läst i Blondinbellas blogg att Dinah som jobbar där är grym på att massera. Alltså wow! Det här är inte sponsrat på något sätt, jag betalade varenda krona för behandlingen men som sagt, wow. Jag valde en gravidavslappning deluxe och la till pengar så att jag även fick skalpmassage. I 90 minuter var jag totalt avslappnad. Innan massagen bad jag henne ta i och det gjorde hon, idag är första gången på länge som jag inte har ont i axlarna/nacken och runt skulderbladen. Vid ett tillfälle (när jag låg på rygg och hon masserade mina armar och händer) somnade jag till och med…

Bara det att få ligga på mage igen är fantastiskt! Hon hade en speciellt kudde på massagebänken som gjorde att magen fick gott om plats. Jag ska unna mig en till sån här massage innan det är dags för förlossning, det är jag verkligen värd. (Det är alla gravida värda tycker jag!) Efter massagen mötte jag upp Annika och åt lunch på Sally Voltaire & Systrar, sjukt god räksallad med nudlar! Nu sitter jag hemma hos Annika och pluggar samtidigt som hon jobbar. Jag skrev precis två av två godkända teoriprov, hurra för mig! Ni var flera som tipsade mig om körkortonline, så jag köpte ett paket därifrån igår och är än så länge supernöjd. Jag tycker att det är bra att det finns förklaringar på det jag svarar fel på, så att jag verkligen lär mig. Nu ska jag dricka kaffe, äta en kanelbulle och sen åka hem till Alice. Stefan ska iväg och spela golf, så det får vara färdigpluggat för idag.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jonna

    Var också på massage idag, är i vecka 30 och jag tror nästan att det skönaste på hela behandlingen var att kunna ligga på mage. Sååå skööööönt! 🙂