Angelica Lagergren

Sammanbrott i bilen

Bild 2015-05-27 kl. 10.15 #3Jag försökte ta en bild på mig och Umbi i photobooth i datorn, kanske inte den bästa upplösningen på bilden men den får duga. Jag har ägnat morgonen åt plugg och sen gav vi oss ut alla tre för att öva backning. Alice tyckte att det var kul i ungefär 10 minuter, sen ville hon inte sitta ensam i baksätet längre. Nu går det inte att spola tillbaka tiden, men fasiken vad jag önskar att jag hade tagit körkort innan jag fick barn. Kombinationen av att ha en nästan 1-åring i baksätet och en 25 veckors bebis i magen (och allt som hör till med hormoner med mera) gör det betydligt mycket svårare än det var innan…

Stefans uppgift i bilen blir att hålla koll på både mig och Alice… Det är lättare sagt än gjort. Vi var på en parkering och övade backning när jag helt plötsligt inte fick stopp på bilen. Jag tryckte hårt på bromsen, bilen fortsatte rulla. I panik tänkte jag ”Nej, det är gasen jag trycker på, byt pedal” och så gjorde jag det, då gick det fortare. Jag slängde mig över handbromsen men vi rullade FORTFARANDE. Dååå fattade både jag och Stefan att det var bilen bredvid oss som rullade och körde därifrån… Det här rörde sig om max 5 sekunder men jag tänkte bara ”Nej, nu smäller det. Vi kommer backa in i trädet bakom”. Efter det var jag helt skakig och gråtig… Usch! Det är fasiken inte lätt det här med körkort. Det är så mycket att tänka på. Men jag är inställd på att klara det här nu. Jag hoppas få barnvaktshjälp i helgen, det skulle underlätta en hel del. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Babe, I FEEL YOU!! Klarade teorin för 4v sen, failade första uppkörn och har nu uppkörn2 imorgon(asaaahh!!) Ingen bäbis i magen, men en 10mån skrikande konstant där bak. Allt handlar om mängdträning, så nöt nöt nöt!

  Du, vi kommer klara det! Heja oss!!!!!

 2. Nathalie

  Du kommer fixa det här Angelica! Är det back parkering ni övar? Jag fick sjukt bra tips/hjälpmedel på min intensiv kurs för just back parkering å fick parkering. Använder som än idag å har aldrig misslyckats med en fick parkering. Svårt för mig att förklara dom tipsen genom att skriva. Men din körskola kanske har något liknande? Lycka till med kortet och med lillebror! 🙂 Kram Nathalie

 3. Jessica

  Åh, jag känner igen mig så väl. Hade ett meltdown typ varannan dag tills det där jävla kortet var taget! Men du klarar det! Jag tror på dig!