Angelica Lagergren

Vattnet har gått!

image18-768x1024Jag kramade precis hej då till min älskade tvilling. Hennes vatten gick vid 16:00 och hon ringde mig i panik och grät! Hon ringde mig av alla innan hon ringde till förlossningen. Jag sa åt henne att ta några djupa andetag och lägga på och ringa förlossningen. De är på väg in nu på undersökning och jag tror helt ärligt inte att de kommer tillbaka… Hon stod på alla fyra i soffan och andades långa, djupa andetag och hennes värkar kom ganska ofta. Typ tre stycken på tio minuter.

Håll tummarna för att allt går bra nu! Jag kommer inte kunna sova på hela natten, så pirrig! In i hennes blogg och önska henne och Ibbe lycka till. Snart är Elsa här!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Åååhh va spännande!!! Tänk i morgonbitti kanske hon e här!

    Jag kom just fr dom hoodsen. Varit på gynakuten igen 🙁 men allt var bra å ”stängt” där inne. Phu..

    Haft så ont i ett dygn å var så rädd. Molvärk både bak å fram. Så ville få lugnande ord innan natten kom. Å det fick jag som tur var. 🙂

    Hur känns din foglossning ? Är det mol? Jag har inte haft det innan…

    Kram / hon vid bilen:)

  2. emmaF

    gaaaaah, så spännande!! så nervöst 😀 ropade till min man att det snart är dags för den ena tvillingen att föda, haha, brukar berätta om er när jag lyssnat på tvillingpodden 🙂 Hoppas allt går bra nu! snart är du moster, sååå kuuuuuul <3

  3. Isabel

    Fina mostern! Det ska bli så spännande! Jag kan knappt tänka mig att somna! Kram till dig! Och minikusin to be! Hiiiiiiii!!!