Angelica Lagergren

Tänk att hon var så liten!

  God morgon! Igår efter att jag nattat Alice låg jag i soffan och tittade på gamla bilder på henne. Jag har så svårt att förstå att hon var sådär liten. En mini mini mini. Och snart har vi en till liten bebis hemma hos oss som ska somna på bröstet (förhoppningsvis) och vara sådär sengångaraktig som bebisar är. I början rör de sig ju så långsamt och det är gulligt tycker jag.    

 Här övar hon nacken på sin kyckling från Bobles. Jag måste kolla upp var de säljs för jag vill köpa en krokodil eller nåt annat större som hon kan öva att ställa sig upp med hjälp av. Någon av er tipsade om en pall, det ska jag också kolla upp. Nu väntar en planeringsdag på kontoret som jag hoppas hinna i tid till. Morgonen inleddes med klassiskt gravidillamående och näsblod, så allt tog liiite längre tid att göra. Och frukosten ligger i väskan, den gick helt enkelt inte ner. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabell

    Satt själv och tittade igenom gamla bilder på min son igårkväll, han är fem veckor äldre än Alice. Helt otroligt vad mycket som hänt under de här året!!

    Vi har elefanten från bobles till Svante som han hade att stå mot innan. Nu tycker han bäst om att få gunga på den:) Vet inte hur lämnar de tills ni kommer ner hit till näset men de finns iaf att köpa på Illum/emporia:)

    Hoppas illamåendet är bättre nu!