Angelica Lagergren

Körkortsplugg och mat från Beirut 

  Jag sitter på bussen på väg hem och pluggar körkortsteori. Jag tycker att det svåraste är släp, bromssträcka och siffror. Det andra känner jag kommer mer naturligt ju mer jag kör. Jag har boken, en app och även Bonniers trafikskolas program på datorn. Växlar mellan alla tre och tycker att det fungerar bra. 

Jessica är barnvakt åt Alice, Stefan har åkt iväg med Gustaf för att spela golf. Jag har handlat med mig libanesisk mat från Beirut där Jessica jobbade förut. Såhååå god mat! Deras vegetariska mezetallrik är så underbar att det vattnas i min mun nu. Mmmm middag! 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Heja!

    Klarade provet för 3v sen (aahh stressen att klara uppkörningen på 2mån!) och kan säga att apoarna var typ bajs. Så jäkla lätta frågor kommer inte på provet. Kör Bonniers och läääs om de frågor du misslyckas på!

    Det kommer gå topp! För oss båda!!

  2. Mari

    Tog körkortet för 3 år sedan och hade samma problem med släp, bromssträckan mm (allt snurrade i huvudet) fick Max 1 fråga om detta på provet så om man kan det andra är det nog ingen fara. Om jag hyr släp i framtiden kollar jag upp reglerna då! ☺️ Hade haft sån ångest över körkortet i många år och sedan var det inte alls så svårt när man väl gjorde det. Det kommer att gå jättebra för dig!!