Angelica Lagergren

Smält brieost

  God morgon! Igår var jag sjukt sugen på brieost och när Stefan åkte och handlade köpte han med sig en ost hem. Sist vi köpte brieost och hade i ugnen var den inne i 10 minuter på 200 grader. Den blev perfekt! Då var det en stor, hel brieost… Nu glömde jag dessutom bort osten så den var inne i mer än en kvart. Fail! Det var liksom ingen ost kvar, bara en smält gul matta som smakade bränt. Bättre lycka nästa gång!

Nu är jag på väg till jobbet efter en hel natts sömn. Alice hade feber igår och är superförkyld, så jag sov inne i hennes rum och hon i vårt med Stefan. Ikväll ska jag förhoppningsvis övningsköra medans Jessica leker med Alice, det hänger på om lilla Alliano piggar på sig under dagen eller inte. Annars har jag lite annat att pyssla med efter jobbet, på lördag ska jag vara både toastmaster och tärna på en av mina bästa vänners bröllop. Så pirrigt! 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Åh, jag som cravat efter brieost och hört under hela förra graviditeten att man inte fått äta det (att det bara gällde kall brie hade jag ingen aning om?!) så är det överst på inhandlingslistan idag! 😀

    1. Herr och Fru Lagergren

      Det är väl okej om den bubblar i ugnen… Eh… Hoppas jag! Dubbelkolla innan! 🙂 kram A