Angelica Lagergren

Semesterpackning med barn

Vi åker på semester till Falsterbo i år, det är sen gammalt om ni läser bloggen frekvent. Men det praktiska kring en semester är ju lite mer planering och platskrävande än vad som känns roligt. Det ska shoppas och packas för tiden man ska vara borta och då inte bara kläder och solkräm, nu när vi reser med barn. Nu ska blöjor, barnmat, välling, hygienartiklar, solskydd m.m. också införskaffas och packas med.

Det här fick vi pröva på inför helgens resa ner till Eksjö. Det resulterade i att vi struntade i att ta med oss mat och blöjor och bestämde att ”vi löser det på plats”. Det fungerade kanon den här gången, då det låg ett Coop precis i närheten av Marias föräldrar, men om man är på okänd ort då? Då måste vi tipsa om en sak som vi hittade för några veckor sedan!

Kit4Kids.se har tänkt på det här och levererar färdiga kit (eller de produkter man själv väljer ut själva) direkt till hotellet dit ni ska på semester, oavsett om det är i Sverige som för oss eller Thailand, Spanien eller Kanarieöarna. Så du behöver enbart tänka på att få med din packning, ditt barn och dess kläder. Mindre packning, mer semester helt enkelt.kit4kids-bild

Allt finns på hotellet när ni kommer fram och checkar in. Förra veckan klickade vi i väg en beställning på mat, solskydd- och hygienartiklar som väntar på oss nere vid ankomst till hotellet i Falsterbo i sommar.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Såhär står det på hemsidan: OBS. Till följd av restriktiva och/eller skärpta tullregler har vi valt att pausa leveranser till följande länder till dess att säker leverans kan garanteras: Turkiet, Indonesien, Egypten, Schweiz.

  2. Sofia

    Det finns en mataffär i Skanör som ligger precis bredvid Falsterbo och det finns RN stor mataffär i Höllviken en bit därifrån.

  3. Karolina

    Så himla smidigt! Åker till Grekland i morgon och ska stanna i två veckor. Har beställt både mat, blöjor och tvättlappar och fått besked om att det står och väntar på hotellrummet!

  4. Herr och Fru Lagergren

    Hej Fia,
    Maila dem och fråga. Som jag förstått så är standardpriserna på hemsidan till de uppradade länderna men att de kollar upp specifika fraktpriser till andra länder än de listade. / Stefan