Angelica Lagergren

Saknar att kunna gå fort… 

  Jag blev ju gravid igen efter bara fem månader och ja, jag är glad över det. Glad att kunna ge Alice ett syskon och glad över att det fungerade att bli gravid igen. Något jag däremot inte är glad över är att inte kunna gå snabbt. Jag kan bara gå som en snigel och jag verkligen vankar fram. Det känns som att jag är i vecka 40, inte vecka 24… 

Jag saknar att kunna skutta över en väg där grönt håller på att slå om till rött. Eller att dansa så att svetten rinner i pannan. Jag saknar att kunna ligga på mage och jag saknar salami. Barn nummer 3 får vänta i fler år än det var tänkt från början, det är ett som är säkert. 

Jag får fortfarande jäkligt smärtsamma sammandragningar varje dag, så fort jag går fortare än en överkörd och manglad daggmask. Och foglossningen är åt helvete. Jag hoppas att den inte blir värre, nästa vecka och veckan efter det har jag semester för att gå en intensivkurs och ta körkort. Äntligen ska kortet bli mitt, jag bara måste klara det den här gången. 

Nu sitter jag på bussen på väg hem och längtar ihjäl mig efter min lilla Fillimono. Stefan har bara skickat en bild på hela dagen, på tok för lite tycker jag. Ni som jobbar och har barn hemma eller på förskola, har ni vant er vid att vara borta från era barn? Nu efter den här långhelgen är längtan efter min lilla familj ännu större… 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Klara

    Jo, min sambo och jag växlade i januari och jag tycker nog att jag vant mig lite nu… Längtar så klart fortfarande hem till henne men det är inte så olidligt som innan.

    Och förstår att du ibland känner dig less på att vara gravid. Jag blev gravid när Siri var 8 månader och ammade tills hon var 10 månader så det känns fasen som jag varit gravid hur länge som helst… Håll ut, vi kommer se tillbaka på den här tiden som magisk i framtiden 😉 Och anledningen till att jag gick in för att kommentera från första början – ville bara säga wow vilket hot mama på bilden! SJUKT!

  2. Anne

    Stackare det låter verkligen tufft! Tur att du är en kämpe! Kom att tänka på dig när jag läste om att rabarberblad är giftiga. Du undrade ju om växter tidigare. Såg nämligen recept på rabarberkaka i en tidning och då hade de lagt bladen under kakan som dekoration! Drog mig till minnes att jag hört nåt om bladen och googlade. Det tror man ju inte direkt! Inte jag iaf! 😀

  3. Linda

    Åhh jag har typ ångest redan till den dag vi ska skola in honom på fsk. Han är 4 månader och jag ska vara hemma till nästa sommar då min sambo tar över och är pappaledig till aug då vi tänkt skola in honom… Får rysningar att jag ska lämna bort honom en hel dag för att gå och ta hand om andras barn (jobbar på fsk), men det blir nog bra till slut, ska njuta lite mer än ett år till först.

    Jag har läst eran blogg i snart ett år och måste säga att det är den blogg jag läser först på morgonen när jag vaknar, superkul att få följa er vardag!

    Jag måste bara fråga jag ser att ni använt/använder massor utav smeknamn till Alice, har ni samma du och Stefan eller olika?? Jag märker att vi också har en massa smeknamn till vår son, undra om han kommer förstå sitt vanliga namn då vi knappt använder oss av det 😉

  4. Sofia

    Nej fy fasen, tror aldrig jag kommer vänja mig… Min tös är tre år, och jag har över två timmars pendling om dagen plus heltid, det suuuger… (Söker jobb på närmre håll, och får stå ut sålänge).

    Ta hand om dig!!