Angelica Lagergren

Måttbeställd kostym – Tailorstore

Skärmavbild 2015-05-05 kl. 16.13.01 Förra året testade jag en del olika kostymtillverkare på nätet. Några bättre än andra. Sedan ett tag tillbaka erbjuder även Tailorstore den tjänsten. De senaste tio åren har jag köpt större delen av mina skjortor där, så jag har lite högre förväntningar på den här kostymen än de andra, när jag beställde dem.Skärmavbild 2015-05-05 kl. 16.13.25

Själva valen av tyg och design är enkel och väldigt ”straight forward”. För varje val du gör uppdateras 3D-modellen och du ser precis hur din kostym kommer att se ut. Efter 16 steg är du färdig med din design med allt från tygval, passform, knappar och enkel eller dubbel sprund.Skärmavbild 2015-05-05 kl. 16.13.47Måttprofilen har både bilder, text och videos för att man enkelt ska förstå hur måtten skall tas. För skjortorna har jag inte varit tvungen att justera några mått utan kroppsmåtten har gett en bra passform på skjortan, så jag förutsätter att det kommer vara lika smidigt med kostymens passform. Återkommer mer när kostymen har kommit. Leveranstiden är som vanligt med Tailorstore 10-20 arbetsdagar.

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sebastian

    Vad hände med leveransen? Jag är väldigt nyfiken om vad du har att säga om kostymen! Funderar på att beställa därifrån till min bal i sommar. Du får gärna skriva ett helt inlägg .