Angelica Lagergren

Måndagsgungan

 Solen skiner och det är svensk vår. Dvs svinkallt direkt när solen går i moln. Jag och Alice har precis varit och köpt lunch åt mig och ni chillar vi uppe i lekparken. Vi brukar göra det när vi har tagit en promenad med barnvagnen. 

Vad gör ni denna måndag, ni som är föräldralediga?

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hos oss lyser solen och jag hade tänkt plocka ned den här femveckors-bebisen i vagnen för promenad. Brukar fungera att klä på henne fast hon sover men idag vaknade hon till och protesterade högljutt. Insåg att det inte var värt att fortsätta störa den här trötta tjejen och har parkerat oss i soffan istället där hon hon sover vidare. Speciellt inte värt det heller med tanke på hur ofta hon vaknar under våra promenader då jag sedan måste bära henne och putta vagnen framför mig. Försöker ordna mig en godispåse via telepati istället, eller gör ett nytt försök om en stund 🙂

  2. Mathilda

    Jagar sömn. Ska iväg på körrepetition ikväll och måste sova för att orka. Har fått ihop 2 halvtimmesstunder så snart blir det promenad i solen.

  3. magda

    Jag roar hund och 2 månader ung flicka samt plockar undan efter helgens bravader 🙂

    I eftermiddag blir det lååååång skogspromenad med bärselen

  4. Mia

    Läser körkortsteori när hon sover/upptagen i en lek (max 10min för denna 9mån) och försöker styra upp vårt kaosiga hem!

    Har gått ut på promenad o köpt blöjor också. Nu microlunch!

  5. Carolina

    Försöker manövrerar två barn. De större 2,5 år som håller på att bli sjuk. Och den mindre 2 månader som vill vara vaken mer och mer samtidigt som jag försöker plocka ihop i de konstant röriga hemmet och har två tvättmaskiner som väntar.. En kaffekopp som de står mitt namn på..

  6. Cattis

    försöker skriva ett årsprotokoll till en förening mellan varven då lillan sover, vilket idag mest har varit korta powernappar idag så har inte fått speciellt mycket skrivet än så länge. Skulle önska det blir lite varmare så det skulle vara lättare att vara ute med lillan som är 6 månader, inte behöva klä på en himla massa kläder varje gång man ska ut.

  7. lin

    Letat solglajjor till min lille. Men så svårt att hitta! Alla är ju så tighta och av dålig kvalitet. Kanske har du något tips?

    Måste säga att det faktiskt är lika kul att följa din föräföräldraledighet som Angelicas! Och jag är väldigt imponerad av allt duvhinner med, som altanbyggeriet.

      1. lin

        Tack för tips! Kollade på dem ida. Men de är ju förpackade, så vågade inte plocka ut dem och se hur de är storleksmässigt. Min son har ett rätt stort huvud!