Angelica Lagergren

Söndagshandling

 

Både jag och Alice vaknade tidigt imorse. Vi åt frukost och sen tog jag tillfället till akt att åka och köpa målarfärg till det blivande altantaket innan vi handlade lite mat inför dagen. 

Alice har blivit så himla stor och jag undrar när det hände. Nu sitter hon riktigt bra i de stora kundvagnarna. Jag menar det känns som igår att jag bloggade om att hon bytt från babyskydden i matvaruvagnarna till sittdelen för småbarn. Och nu sitter hon bra i de som alla barn sitter. Visst det var lite vingligt här och där och jag lämnade inte henne utan uppsyn. Men när det vinglade som mest tog hon själv tag i handtaget framför sig och skrattade till. 

Nu ska vi få till en sovstund för Umbi och jag ska grundmåla. Det blir en lång dag idag. Vid midnatt ska vi hämta Angelica på Arlanda. 

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Hej!

    Ett litet tips nu när jag såg bilden på fina Alice, en mammavän som jobbar i matbutik berättade att de aldrig gör rent scannrarna, dessa är med andra ord riktiga bakteriebärare 🙂 Ni skrev ju ett inlägg för ett tag sen om att hon varit sjuk ofta, så tänkte bara tipsa om en smittohärd man lätt kan undvika, att dom inte ska hålla i scannern 🙂 det är ju trots allt väldigt många mer eller mindre friska människor som tar i dom varje dag… kram!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Victoria,
      Nu blev det knappt så att jag vill handla med scanner. Det var lite för ofräscht även för mig.

      Tack för ”heads-up:en”!
      / Stefan

  2. Mia

    Så himla fin ❤️ Börjar gråta när jag ser bilden på Alice för min tjej är ju bara 3 dagar äldre och ser också sådär fokuserad och nöjd-pillande ut. Dom är så himla himla fina..våra barn ♥️

    Kram på er och kämpande du som storhandlar o hämtar frugan mitt i natta