Angelica Lagergren

Hemma igen

  Såhär uppgiven kände jag mig när jag satt och väntade på min tur på akuten. Personalen var så himla trevliga och proffsiga! Jag fick göra ultraljud och en vaginal undersökning. Allt såg fint ut. Men innan läkaren sa ”Allt ser bra ut” sa hon ”jag ser inga tecken på missfall än i alla fall”. Missfall? Jag hade faktiskt inte tänkt tanken att Skutt skulle vara död. Och missfall i vecka 20… Nej. Jag vill inte ens tänka på det. 

Jag hade förhöjt värde på urinen så det skulle skickas på odling. (Kan tyda på uvi) Annars såg allt fint ut! Hon kollade till och med kön på Skutt men sa att hon inte heller är 100 på att det är en pojke, men hon tror det. 

Nu ligger jag och Alice och vilar. Vila fick jag order om. Jag ska gå långsammare, inte stressa och vila. Det var viktigt sa hon. Dags att lyssna på kroppen och dra ner på tempot helt enkelt. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej! Åh det är inge roligt med dessa sammandragningar 🙁 jag är gravid i vecka 28 och har sedan vecka 18 haft sammandragningar. Jag har kollat tappen ungefär var 3:e vecka. Eftersom mina också gör ont och är otroligt jobbiga och dom blir jobbigare för varje vecka som går så är jag sjukskriven 100% sen vecka 19. Men än så länge har inte tappen påverkats så jag tar det lugnt och kommer troligtvis inte jobba något mer denna graviditet. Hoppas dina släpper! Tack för en underbar blogg och ni har typ världens sötaste dotter!! Kram Malin