Angelica Lagergren

Tacoskväll och smärtsamma sammandragningar 

 

Jag är hemma hos en tjejkompis på en tacoskväll! Jag ääälskar som ni vet tacos och skulle lätt kunna äta det och sushi flera dagar i veckan. 

Nu till nåt helt annat. Idag har jag haft flera smärtsamma sammandragningar. Alltså inte jätteonda, men mer smärtsamma än obehagliga. Jag har förstått att det är normalt att få det tidigt vid en andra graviditet… Jag får prata med min barnmorska om det på måndag, för det känns inte så härligt. Ni som varit gravida flera gånger, har ni haft sammandragningar såhär tidigt? Jag är i vecka 20. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Jag hade sammandragningar från v 24 med andra barnet, ( 8 år mellan ettan och tvåan ) och blev sjukskriven på heltid fram till förlossningen.. Men det var lugna sammandragningar under hela graviditeten och hon föddes fem dagar efter bf.

  2. Anna-Maria

    Hej! Be om att få lämna en urinodling, smärtsamma sammandragningar kan bero på urinvägsinfektion. Och om det kommer mer regelbundet så åk in! Är oftast ofarligt men ibland kan tappen påverkas, så var det för mig. Började i vecka 20, varit sjukskriven 50% med stränga order om lugn och ro. Än är bebis kvar därinne..

  3. Lena

    Jag hade sammandragningar tidigt med sista barnet som är lika gammal som Alice 🙂 det började nog i den veckan ungefär, lämnade odling för uvi då sammandragningar kan vara tecken på det.. Men jag hade det hela grav sedan…så i mitt fal helt normalt

  4. Sarah

    jag hade en hel del sammandragningar från vecka 18. Det var min första graviditet och tänkte inte så mycket på det, antog att det var så det skulle vara.. Frågade ändå min bm som också menade att det inte var något att oroa sig för.