Angelica Lagergren

Jag kände bebisen i magen!

IMG_2087Jag kände precis lilla bebisen i magen! Jag har gjort det lite innan, men inte alls så tydligt som jag gjorde nu. Åhh! Det är en sån magisk och häftig känsla och graviditeten blir mer verkligen när jag faktiskt känner att det bor någon där. Jag är i vecka 18 nu och jag kände Alice tydligt i vecka 17. Magen syns mer och mer för varje dag som går och jag ser fram emot att få se bebisen på torsdag. Vi ska göra RUL då och förhoppningsvis kan de se om det är en pojke eller en flicka… Vad tror ni?

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Så spännande med ultraljud! Jag tror ni får en till flicka 🙂 Jag kommenterade aldrig under ert ”namninlägg”, men flicknamn som jag tycker passar fint ihop med Alice är Lilly/Lily, Ellie, Leah, Thea och Molly. Finns ju massor!!

    Nu är har ju ni som sagt en liten tjej i magen 😉 men passande pojknamn tycker jag annars att Elias och Elliot är.

  2. Sanna

    Så fin mage! Har en fråga ang kroppen och hur den känns med två täta graviditeter? Hann du återhämta dig efter graviditeten med alice? Min kropp börjar äntligen kännas läkt nu 1 år efter förlossningen. Känner mig stark och lätt i kroppen, länge tyckte jag att jag var tung och liksom tvådelad, sprang klumpigt etc. Längtar efter ett till barn och tyckte det var himla mysigt att vara gravid men tiden efteråt.. Nä är inte sugen på det igen såhär nära inpå. Hur är din upplevelse?

          1. Herr och Fru Lagergren

            Hmm. Jag önskar att jag hade tvillingar i magen. Även om jag hade tvillingar i magen är det ju inte säkert att de skulle få samma relation som jag och Jessica. Jag känner andra tvillingpar som inte alls är så tighta. Jag tror att oavsett om det är en pojke eller en flicka jag har i magen nu kommer de få en fin syskonrelation. Sen kan jag bara hålla tummarna för att de gillar varandra lika mycket som jag och Jessica gör. 🙂 Men jag tror inte att de skulle bli tightare bara för att det är en syster. Jag är väldigt nära min lillebror, som dessutom är många år yngre.

  3. camilla

    Hej!

    Vi fick precis reda på att jag är gravid igen, vår dotter blir snart 9 månader. Med henne mådde jag illa och kräktes i 9 månader och blev sjukskriven. Idag kände jag första illamåendet och jag känner mig väldigt nere.. TÄNK om jag kommer må likadant i den här graviditeten!? Hur ska jag orka ta hand om M? Hon är ju bara en liten bebis =( Jag minns inte om ni har skrivit om ditt mående nu i början av den här graviditeten men hur har det varit och hur har det gått att ta hand om Alice samtidigt? Lycka till på torsdag! 🙂

  4. Anna mamma till Vincent

    Vad mysigt! Jag går in i vecka 19 imorgon. Känner mindre rörelser men ingen spark ännu, längtar till sparkarna:). Jag tror det är en pojke i din mage.kram

  5. Sara

    Jag tror pojke! Vet inte varför.. Spännande iaf! Min knodd är inte ens tre månader gammal men jag saknar redan de där rörelserna i magen. Så mysigt!