Angelica Lagergren

Tidsredovisning och Försäkringskassan

fp-planeringJösses! Jag har spenderat hela förmiddagen i dag med att tidsredovisa min föräldraledighet och sen stämt av att jag inte ansökt om föräldrapenning någon dag när jag har semester eller får lön från jobbet. Det är pilligare än man kan tro. Eller i alla fall, pilligare än vad jag trodde. Tänkte att ”det här är väl enkelt och snabbt fixat”. Vilket det kändes som tills löneavdelningen på jobbet ringde och sa att jag använt fel tidskod på 95 % av min tidsrapportering… Jo, jag tackar!

När jag skriver detta är det enbart fyra arbetsdagar kvar. De flesta av mina bokslut och årsredovisningar är ute för påskrift, reviderade och färdiga. Det känns skönt! Bra jobbat, Stefan!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Noor

    Hej stefan!

    Hur länge fick du jobba tills du kände dig duktig på att själv klara av bokslut och årsredovisnimgar utan en mentor? Jag är utbildad civilekonom inom redovisning men hann bara jobba 9 mån innan flytt till london där jag nu bor o är gift o har barn (väntar nr 2 i aug kmr vara 15 mån mellan mina) men känner mig orolig att det kommer ta lång tid tills jag kommer in i arbetslivt igen OCH börja om från början.

    Är det kul att jobba som ekonom? Är det långa dagar? Stressigt? Vill egentligen ha ett jobb där jag kan balansera hem o barn med och inte leva för att jobba utan jobba för att leva.

    Gillar er blogg mycket och blev peppad att läsa den ännu mer när jag fick reda på att angelica också är gravid som jag när vi samtidigt har nr1 under 1 😀

    X

  2. Jenny W

    Jag och min man försökte oss på försäkringskassan igår. Vi väntar barn i juni och vill förbereda oss och anmäla att jag vill vara ledig mm. Alltså. Det tog lååååång tid…