Angelica Lagergren

Från feberfri till sjuk och sen frisk igen.

IMG_1578Igår var jag inne i stan och träffade Annika och Frans, vi var först ute och åt lunch och sen åkte vi hem till Annika istället. Alice och Frans lekte på golvet, det är så himla roligt att se Alice med andra barn. Hon försökte få kontakt med Frans genom att klappa honom på fötterna och dra honom i byxorna… Här var hon alltså feberfri, så ingen tror att jag kuskar runt och leker med Alice kors och tvärs över stan när hon är sjuk.

IMG_1580IMG_1715Alliano tyckte att alla Frans leksaker var väldigt roliga, speciellt kul var den här bilen. Måste köpa en liten bil till henne. Efter en vilostund blev hon dock hängig och kändes varm, så Stefan fick komma och hämta oss. Som tur var hade han bilen inne i stan, så hemresan gick smidigt.

Väl hemma somnade lilla skruttan och jag begav mig iväg till Jessica (tvärs över gatan) för tacosmys. Ni som redan läst Stefans inlägg vet att vi blev osams, eller jag höll igen i början och tjafsade inte tillbaka. Jag var för trött för bråk. Jag försökte vara snäll och tillmötesgående, men när någon eldat upp sig så som hade Stefan gjort igår när jag var borta går det liksom inte bli sams… Eller resonera. Kvällen slutade hur som helst bra och natten har varit okej. Idag ska vi bara vara hemma och vila. Nu är lillisen feberfri igen, väldigt skönt!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Hej och grattis till graviditeten! Jag lyssnar på er pod och det är därför jag skriver till dig här, älskar den förresten! Jag skulle tycka det vore intressant att veta hur du tänker kring att skaffa ett till barn så tätt som ni gör? Hinner man verkligen längta efter ett till barn när man nästan precis har fått sitt första? Eller handlar det mer om att ni vill att syskonen ska bonda typ? Skulle vara intressant att höra dina tankar om detta och också din systers om hur hon tänker inför syskon.