Angelica Lagergren

Jag har varit på dejt

Tiderna förändras, gamla vanor behövs brytas för att man ska komma vidare i livet. Det är tråkigt att säga det men det är så det ligger till med det mesta här i världen. Både jag och Angelica tycker att det blir bäst såhär. Vi vill båda veta om gräset faktiskt är grönare på andra sidan.

Det har känts jobbigt men för några veckor sedan svarade jag på en kontaktannons, efter lite trevande mailande fram och tillbaka så bestämde vi en lunchdejt som ägde rum tidigare i dag. Jag har ju inte dejtat sen jag dejtade Angelica vilket är knappa fem år sedan. Men känslan var oroligt bekant; pirret i magen, vad ska man prata om, tänk om det inte klickar. Vi har alla varit där.

Vid lunch i dag begav jag mig till Vapiano i Gamla stan, där vi bestämt dejt. Fick ett mail precis när jag kom dit. Dejten var 10 minuter sen, det betydde ju i alla fall att jag inte skulle bli ensam på lunchen i alla fall. Phju! Lunchen gick bra, trots den där oroliga magkänslan innan och vi bestämde att vi ska ses efter påsk.

IMG_1954Nu tänker ni säkert; ”Alltså vilket j*vla svin han är”. Men jag kan lugna er. Jag var på ”pappadejt” med bloggaren bakom Lillyspappa.se.  Vi sökte båda andra pappor att hänga med under våra pappaledigheter här under våren, sommaren och hösten, via våra respektive bloggar. Alice och Lilly är snudd på jämngamla (Lilly är en månad äldre än Alice). Det hela känns väldigt spännande. Och det gröna gräset är min pappaledighet och att Angelica som ska börja jobba.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.