Angelica Lagergren

Tvillingpodden avsnitt 16

Nu finns ett rykande färskt avsnitt av Tvillingpodden uppe på Itunes, på tvillingpodden.se och på podcaster. Vi pratar om otrohet där jag tyvärr får Jessica att börja gråta. Det var på riktigt inte min mening med det hela, men nu blev det tyvärr så… Jag framstår alltså inte som mitt gulligaste jag, det ber jag om ursäkt för. Vi pratar även om gamla gubbar, pencil dicks och strippor på hippor. Det är ganska grovt avsnitt så känsliga lyssnare får härmed en varning. I slutet berättar vi även en sak som jag längtat efter SÅHÅÅ länge. Äntligen, äntligen, ääääntligen! Hoppas att ni vill lyssna.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lillasmamma

    Hej!

    Hörde i er podd att ni pratar om pencil dicks. Kom på att jag själv råkade ut för en sån för herrans massa år sedan. Killen hade en lång o smal, ungefär som en bullens varmkorv. Jag kände typ inget under själva samlaget men det värsta (och kanske roligaste såhär i efterhand) var att kondomen blev kvar i mig! Hans dick var väl så smal att kondomen helt enkelt gled av. Det var mindre kul att få ut den sen. Blev bara en träff med denna kille. Tycker samtidigtlite synd om honom. Jag hoppas han hittade en kvinna som passade hans kön bättreän vad hjag gjorde.

    Tack för en fantastisk podd och bloggar!

    Kram kram//Lilla S mamma

  2. Tove

    Är det en bild på att någon har betalat en människa för att han ska vara ett sexobjekt som blir slickad på bröstvårtan??

  3. Lisa

    Snälla, Ni MÅSTE ha med knivlisa i en podd. Det är tack vare henne jag fann er blogg i sambandet med ert bröllop men också till att jag blev påmind om den nu och i samband med att hon tipsade om er blogg! Ni är ju lika genialiska och det skulle bli en super podd!!

  4. Carin

    Hahaha, ni är så obeskrivligt underbara både du Angelica och Jessica! Skrattar högt för mig själv när jag lyssnar, bra betyg! Läser båda era bloggar å tycker att ni är rent igenom ljuvliga! Keep upp the work;) kram på er