Angelica Lagergren

Plugga, plugga, plugga.

IMG_1662Idag är en riktig pluggdag för mig. Jag har en körlektion i morgon där läraren ska bedöma hur många lektioner jag behöver ta innan vi kan boka in en uppkörning. Det är ju ett tag sen jag skrev teoriprovet och det är en hel del som behöver nötas in igen… Jag vill inte sitta på körlektionen i morgon som en fågelholk och köra mot förbudsskyltar… Något som jag har problem med är tvåfiliga rondeller och att läsa skyltar ordentligt. Jag får typ som en låsning när det kommer till rondeller och jag tror att det beror på att det var för att jag kuggade uppkörningen i en rondell. Jag måste övervinna det och köra, köra, köra.

IMG_1652

 

Mamma var barnvakt åt Alice igår när jag var och övade just rondeller men även fickparkering med Stefan. Mamma skickade den här bilden till Stefan och den gjorde mig alldeles varm i hjärtat. Hon trivs så bra med sin mormor, det känns skönt att kunna lämna Alice till henne i en timme för att faktiskt ta det här körkortet. Sprallis fick de här leksakerna igår av mamma, som hon kan ha i sandlådan i sommar. Jag längtar efter den här sommaren med lilla skruttan, det ska bli skönt att få resa bort en vecka också.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Åh, har själv körkortsångest. 30 år och har fortfarande ej ”fått tummen ur”. Skulle vara duktig och plugga under graviditeten, men orkan fanns ej. Nu när pojken endast är 11 veckor så finns ju inte energin där direkt heller.

    Önskar jag inte vore så feg när det gällde körningen. Teorin vet jag att jag kan plugga mig till, har gjort testet en gång och blivit godkänd… Men kommer aldrig igång med övningskörningen. Suck.

  2. Katta

    Lita inte helt på hur många lektioner dom säger att du behöver, jag fick höra att jag behövde ta 20 lektioner till men bestämde mig för att lita på mig själv och köra upp istället och klarade det hur bra som helst! Dom vill ju tyvärr mjölka pengar…(inte alla såklart!). Bara att man ska vara lite uppmärksam på vad som egentligen är rimligt! Kram

  3. Sanna

    Jag hade också jätte svårt för tvåfilig rondell, jag övade med att dra/köra med fingret på rondellerna som fanns i körkortsboken. Tillslut så satt det lixom. Ett tips bara, inte säkert det funkar för dig, men kanske ☺️