Angelica Lagergren

En dag i bilen

IMG_1353Efter frukosten i dag begav vi oss i väg med att skjutsa hem våra middagsgäster från i går. Ida och Alice gudmor Maria var här på pizza- och rödvinsmiddag i går och sov över. Alice ville leka med sin moster Jessica så det passade perfekt att Angelica tog tillfälle i akt och övningskörde lite.

Nu vill jag inte att ni ska gå helt bananas, pga bilden hörrni. Den är från sommaren för två år sedan, så vi är inte så tokiga att vi springer och köper en cab och övningskör med cabben nedfälld när det var snöstorm i Åkersberga under natten. Nej vettigare än så är vi faktiskt, men erkänn att det är en härligare bild än en grå himmel sedd från en hybridbil. Visst?

Snart ska jag väcka Alice, som sover uppe i sovrummet. Vi ska i väg på födelsedagsmiddag för hennes morfar Acko, Angelica slår in paket medan jag sitter här och håller er uppdaterade om dagens bestyr. Jag hoppas ni har en mysig lördag, vad än ni tar er för så hörs vi mer i morgon.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Deer

    Åh, älskar hårbandet! Köpt ett sådant där med ståltråd i och tyg runt igår… på Molo, hur sjukt?! Kostande inte ens 50 kr.

    Var kommer ditt fina hårband från?

    Kram

  2. C

    Hejsan!

    En fråga till Angelica: Jag skickade för någon vecka sedan ett mail till dig ang. ditt jobb då jag är väldigt intresserad av det och själv funderar på om jag ska bli redaktör. Så undrar bara om du missat det eller inte hunnit svara då jag inte har fått något svar? :/ Menar absolut inget illa så hoppas inte du tar illa upp utan jag undrar bara! 🙂 du är en väldigt stor förebild för mig! Kram