Angelica Lagergren

Vecka 14, andra barnet

bild 3Hej hej vecka 14! Jag går ju snart in i en ny vecka (på torsdag) så det var verkligen på tiden att magen dokumenterades. Jag kör på svartvitt tills jag återfått lite färg i ansiktet, jag har inte återhämtat mig helt efter helgens megasjuka.

Hur mår du?

– Alltså jag må låta som en gnällig kärring, men jag tycker att det är lite trist att först vara magsjuk i flera dagar för att sen vakna upp med en kanonförkylning. Men ja, det kan alltid vara värre. Jag är i det stora hela frisk, glad och nöjd med livet.

Har du känt bebisen än?

– Jag tror att jag ibland känner som små bubblor i magen men trots att jag nyligen var gravid är det svårt att veta om det är bebis eller… annat. Jag känner absolut inte några buffar eller så än, men någonting har jag känt. Jag tror att det kommer att bli mer verkligt när jag känner bebisen där inne. Jag tycker fortfarande att det känns overkligt att vi ska bli fyra.

Tror du att det är en pojke eller en flicka?

– Helt klart en pojke! Men en kompis till mig som ”kan se sånt där” säger att det absolut är en tjej. Visst vore det superskoj med två tjejer, vilket litet team. Men jag tror helt ärligt att det är en pojke som bakas i magen den här gången och det vore fantastiskt!

Har ni pratat om namn? 

– Ja, många olika. Vi är heeelt oense. Det finns inget namn som vi båda känner för till 100%… Det kanske blir lättare om de kan se vad det är för kön på ultraljudet i april? Eller så får vi helt enkelt bestämma om när Lille Skutt kommer ut. Kan man dra lott om namn? Vad tycker ni? Hur enades ni? Jag vill att det ska passa ihop med Alice, men är mer inne på ett ovanligare namn den här gången. Det är inte Stefan.

/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Vår lilla pojk som kom i januari fick namnet John. Kändes lagomt ovanligt men ändå inte ”konstigt”.

    När vi diskuterade tjejnamn kunde vi inte komma överens alls i början tills jag kom på Adelle som fick bli i toppen om det blivit en flicka. Pojknamn var John nummer ett hela tiden, vi kom liksom aldrig på något som matchade det.

  2. Pernilla

    Mina pojkar heter Alfons oliver o nu senaste heter Melker. Drömmer om en liten flicka med men mannen säger bom stop :-/

    Tack för en härlig blogg o podden ska vi inte prata om. Älskar den. Du o Jessica är störtsköna

    Kram pillan

    1. Herr och Fru Lagergren

      Vad gullig du är, tack snälla! 🙂 Fina namn, vi har pratat om Oliver faktiskt. Och Olivia. 🙂 Kram A