Angelica Lagergren

Tvillingpodden avsnitt 15

God morgon kära läsare! Jag trodde absolut inte att vi skulle lyckas få ihop ett avsnitt av Tvillingodden den här veckan. Både jag och Stefan har ju legat däckade i vinterkräkis men börjar äntligen se ett ljus i tunneln. Stefan mår betydligt bättre än jag, men det kanske beror på att jag är gravid? Jag tänker att den lilla vätskan jag får i mig går till Lille Skutt? Bra för bebisen, mindre bra för mig. Men huvudsaken är att den mår bra, jag får helt enkelt ge det tid att bli frisk.

Hur som helst var ju tanken att Tvillingmorsan skulle gästa oss i podden, men det gick inte att träffa henne i helgen av förklarliga skäl. Istället blev det här ett stillsamt avsnitt inspelat utomhus på vår framsida med fågelkvitter som extra ljudspår. Ni som är vana vid flams och trams blir nog förvånade över det lugna tempot i det här avsnittet, men alla avsnitt kan inte vara lika flamsiga som avsnitt 14… hehe. Vi hoppas få till en ny dejt med Tvillingmorsan, vi hade verkligen längtat efter att få träffa henne. Vi ringer upp Knivlisa i det här avsnittet och pratat om hennes perfekta gravidmage. Hoppas att ni vill lyssna!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Härligt avsnitt med nya sidor av er, skoj att få ”lära känna” er bättre:) tycker det låter som en bra idé med armband, eftersom att man blir påmind lite hela tiden, ist för att det bara glöms bort samt att många brukar fråga var man köpt amrbandet och då lättare sprider budskapet och fler skänker då pengar tror jag:) kram

  2. Maria

    Hej! Jag väntar på ditt inlägg om Natural cycles 🙂 Hur gick det att mäta tempen med en liten dotter, skall man inte sova visst antal timmar före? Jag använder också Natural Cycles i plan syfte 🙂

  3. Anna

    Hej, Jag och min sambo funderar på att köpa ett nytt hus i Åkersberga i Björkhaga. Vi har knappt varit i Åkersberga och skulle behöva hjälp med att sälja in det 🙂 Vad är bra/dåligt med Åkersberga? Är det svårt att ta bilen till jobbet i Stockholm? Är det köer om man åker tidigt? (6-7 tiden) Vi har inga barn ännu men vill ha snart. Är det lätt att lära känna andra mammor? finns det mammagrupper eller liknade? Tacksam för hjälp! Och ni har en kanonbra blogg!