Angelica Lagergren

Dagens outfit – baby edition

bild 8Rosett – Pärlis.se, kofta – Lindex, byxor – Newbie/kappahl, leksak – en Floppys som hon fick från mormor i alla hjärtans-present. 

Alice blir lätt frustrerad (som på bilden ovan) när hon inte kommer framåt, bakåt tar hon sig nu, men inte framåt än. Och jag har förstått att man liksom inte ska hjälpa till, de ska lära sig själva hur man gör när man kryper. Så jag ligger bara bredvid/framför henne på golvet och peppar henne med glada tillrop.

bild 7Hon blev lite gladare av att sitta i sitt tält tillsammans med gosedjuren. Hon är nybadad och jag borstar alltid hennes hår rakt upp… det blir ju lite mer volym då, hehe. Vi håller oss här på ovanvåningen eftersom Stefan jobbar där nere. När vi kom ut från badrummet efter Allianos bad kläckte han ur sig ”Gud vad mycket mer gjort jag fick när ni var där inne…”. Jag tolkade det som ”Försvinn ur min åsyn”, men när jag sa det till Stefan hur jag hade tolkat det, sa han att det var för att vi ar så söta att titta på som gjorde honom okoncentrerad. A ja, jag tolkade det i alla fall som ”Försvinn ur min åsyn” nu sitter vi på Alice rum och leker och bloggar.

/ Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Snyggt försök till räddning där Stefan, fast vi köper ju inte allt eller hur Angelica? 🙂 Fast å andra sidan skulle jag inte få nått gjort med den sötnosen i närheten… Hennes roliga och fina hår får mig alltid på godare humör!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Haha nej, vi köper verkligen inte allt 😉 Jag är ju så känslig också. Jag förstår att han inte får nåt gjort, jag kan inte heller sluta titta på Sprallan. Kram A

  2. Karolina

    Så vart det för oss också och jag låg framför och försökte peppa och viftade med hennes leksaker för att hon skulle ta dem, men det blev bara frustration. Tills en dag då vi var hemma hos en kompis och hon fick syn på en otroligt intressant sak och bara kröp dit. Då insåg jag att vi hade behövt roligare saker att motivera med, inte samma gamla leksaker 😉

  3. Anna

    iiiih! Så himla gullig!! Har ju hängt me på bloggen här ett tag och måste säga att Alice ibland är så sjuukt kul Stefans brorsa!!!

    Vet ni om de får en kille eller tjej, om de också blir en litens tjej kan ju Alice och hennes kusin bli lika som bär!!!