Ja må hon leva! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Ja må hon leva!

IMG_0565.JPG God morgon! Vi har precis varit och sjungit för mamma nu på morgonkvisten. Hon blev väldigt överraskad när vi stod på hennes trapp halv nio imorse med tårtljus och paket. Födelsedagsbarnet ville tyvärr inte vara med på bild.

Vi fastnade med bilen på vägen dit och hem. Verkligen körde fast! Vi fick putta på, lägga plankor under däcken och tillslut kom vi loss. Vi får hålla tummarna för att de hinner ploga/sanda innan vi ska dit igen i eftermiddag.

Vad har ni för planer för dagen? Nu somnar Alice strax om och jag tänkte faktiskt göra henne sällskap.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lisa

    Vad roligt!:)

    Åh snälla angelica, jag vet att du fått äran att vara toastmadame på din väns bröllop. Jag har också fått den äran/det uppdraget och skulle jättegärna vilja ha ALLA tips och råd osv du kan komma på. Du kanske har erfarenheter från det förr? Jag är inte (som du)som är van att hålla i planeringar eller event men jag känner ett otroligt ansvar och engagemang till det hela. Vill verkligen att det ska bli bra. Vad är viktigast eller mindre viktigt? Jag som är kusin till bruden är då toastmadame och hennes bror är toastmaster. Bröllopet är den 16 maj. kram på er finisar.