Nu eller aldrig! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Nu eller aldrig!

Skärmavbild 2015-01-29 kl. 11.48.14Jag har bestämt mig, jag måste ta körkort, det funkar dåligt att vara mamma och inte kunna åka och handla med mera. Jag känner mig jäkligt låst utan körkort, speciellt eftersom vi bor en bit från stan. Jag körde på bilskolan här i Åkersberga förut men känner nu att jag vill börja om från början på ett nytt ställe och nu valde jag Norrtälje. (Och ja, jag ska betala allt ur egen ficka, ingen spons här inte.)

Först tänkte jag boka in en intensivutbildning nånstans i Norrland där jag bor borta i en vecka tills jag kom på att hahahaha jag har ett barn?! Det går inte. Nu har jag bokat en lektion i mars för att kolla hur många lektioner jag behöver innan jag kan köra upp. Jag börjar ju jobba i april men tänker att jag kan köra en intensivkurs och uppkörning när jag har semester i sommar. Stefan är pappaledig då och kan ta hand om Alice.

Såhär tänker jag att jag kommer känna med körkortet i min hand:

zgtu kerm ysss

Riktigt så kändes det inte när jag kuggade uppkörningen sist. Då var det mer den här känslan:

crybaby Glee1 Emma-Stone temper-tantrumDet var ju såååå nära…

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Vad grym du är! Det kommer gå galant, låt det ta sin tid & fira delmål 🙂 Du kommer att greja det med din positiva och beslutsamma inställning! Kram!

 2. Susanne

  Sorry såg precis att du skulle gå intensivkurs:)

  Då blir väl Norrtälje perfekt!

  Kommer gå kanon!

  Trevlig helg!

 3. Susanne

  Hej!

  Jobbar du inne i stan?

  Ett tips kan ju vara att ta en körskola nära ditt jobb.

  Lättare att ta sig dit och du sparar massa tid m.m.

  Ha det bra!

 4. Veronica

  Åh vad roligt! Jag körde också med den körskolan och ja – det är det bästa körskolan i Norrtälje. Jag körde också en intensivkurs och klarade körkortet utan problem (vilket alla andra i min grupp också gjorde). Norrtälje är för övrigt världens lättaste stad att köra i. Det kommer att gå toppen för dig! Se till att utnyttja dagarna och plugga mycket på körskolan där du får all hjälp du behöver!

 5. sofie

  Tips om du har bra läshuvud är att nöta teori. Alla lär ju sig olika, men jag lärde mig jättemycket genom att läsa teoriboken och tester på datorn, behövde inte ta så många lektioner heller då jag lärt mig verkligheten fast i teorin liksom 🙂

 6. Madde

  Åh du gör ett så otroligt bra val om du väljer Roslagens trafikskola!!

  De är helt fantastiska. Jag och alla mina syskon gjorde intensiv där och nu tipsar jag alla som går i körkortstankar om dem. Jag hade aldrig kört bil innan jag började hos dem och efter 2,5 veckors intensivt bilkörande samt teoriläsande hade jag mitt körkort!!

  Och ska du käka en snabb lunch i Norrtälje så kan jag tipsa om la Farcita, sveriges bästa kebab i bröd med stark sås!!

  Åh jag hoppas verkligen att du blir lika nöjd med trafikskolan som jag är

 7. Lina

  Hej! Min son är bara två dagar äldre än Alice och jag kör på körskola en gång i veckan nu. Svårast är att ha tid att plugga teorin… När Anton sover vill jag ju liksom göra andra saker 🙂 men man får se det som än begränsad period! Lycka till!

 8. Linda

  Nej! Ta inte den körskolan i Norrtälje, sura o otrevliga, ta den som ligger precis vid bussarna, glada o trevliga o härlig stämning. O bättre körlärare. Min sambo körde med båda i somras o jag var med o märkte skillnad..

 9. Sandra

  Åh! Är i samma båt som dig. Kuggade uppkörningen i somras och det var det värsta jag har varit med om, typ? Bröt ner mig ordentligt. Nu har jag i alla fall tagit tag i det hela igen och känner faktiskt hur mycket bättre jag har blivit på kort tid, och jag är glad att jag tar min tid nu att bli supertrygg som förare snarare än att hetsa mig fram till en uppkörning som sist. Tror faktiskt inte att körkort är så långt borta för mig nu. Vad jag vill säga till dig är: HEJA! Du kommer fixa det. När jag har ångest över att inte ha mitt körkort än brukar jag tänka på det här citatet jag läste någonstans: Precis när du är på väg att ge upp, kom ihåg att du aldrig har varit närmare målet än du är nu. Det har faktiskt peppat mig mot målet. Körkort 2015? JA!