Angelica Lagergren

Recension Apoteket Hjärtats babybox

bild 2bild 3Jag har fått hem Hjärtats nya babybox för att testa och recensera den i samarbete med Apoteket Hjärtat. Innan Alice föddes och precis när hon var nyfödd hämtade jag ut lite andra boxar från olika ställen och det är ju kanon att man får de allra flesta boxar helt gratis som nybliven förälder. Det är svårt att veta vad man behöver ha hemma med en nyfödd bebis och att köpa alla produkter i full size för att sen veta att de inte behövdes känns som att kasta pengar i sjön. I den här boxen ingår bland annat våtservetter, Windy pysventil, Multi-Mam kompresser, plåster, tvål, en napp och tops för bebisar –  produkter som går att köpa på Apoteket Hjärtat.

bild 5Här är två favoriter som jag använde när jag ammade. Kompresserna från Multi-Mam använde jag när såren på bröstvårtorna var som värst, aj aj. Jag fick tips av en bekant som sa att de räddade henne och jag håller med, de är kanon! Purelan från Medela är en fet creme som också är bra vid torra/såriga bröstvårtor, den använde jag också flitigt när jag ammade.

bild 4De här Tröstisarna har jag inte använt än men jag tycker att de är så söta. I den lilla asken ligger plåster och sen kan man sätta en sån här gosig och mjuk tröstis över, kan tänka mig att det är populärt hos mindre barn med små skrubbsår. Och mammor och pappor med sår också för den delen, haha.

bild 7

Alice gillade lilla hjärtat som kom med i boxen, lappen med tvättråd är nästan alltid roligast att pilla med. Det finns egentligen bara en sak jag saknar i boxen och det är en liten nappflaska. Amningen fungerar ju inte för alla (det gjorde den inte för oss) och då vore det perfekt om en nappflaska ingick i den här. Annars tycker jag att den är väldigt bra och innehåller produkter som jag haft mycket användning för. Här kan du klicka hem en egen box, du beställer den på nätet och hämtar sen ut den på närmsta Apotek Hjärtat. Det är gratis om du är medlem (vilket är gratis att bli) och kostar 349 kr om du inte vill bli medlem.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Går inte att beställa? Är medlem men står aldrig att den är gratis. Går till betala/kassan, men där står det kvar 349kr. Vad gör jag för fel??

    Mvh

    Emma

  2. Emma

    Hej. Kan du inte göra en lista på vilka boxar/andra gratisprodukter du fick som gravid eller med liten bebis? Det är alltid kul med lite gratisprodukter att testa och flera boxar har försvunnit och andra har kommit till sedan jag fick barn för snart 4 år sen. Men nu ska vi ha en till! /Emma

  3. Petra

    Jag undrar faktiskt detsamma som Isabella skrev.

    Har blivit medlem men för mig står det också 349:-

    Hur går jag tillväga?

    Kramis

  4. Isabella

    Tack för bra tips! Hur fyller man i för att få den gratis? Står fortfarande 349 kr fast jag är medlem? Ska man få nån rabattkod som man fyller i eller nåt? Kram