Angelica Lagergren

Ett utvecklingsskutt

FullSizeRenderDen här helgen var riktigt rolig. Det känns som att Alice helt plötsligt kom på en massa saker. Ni har ju sett hur hon älskade sin spegelbild som vi bloggade om i går. Magläge har heller inte varit samma jobbiga procedur som den var för några helger sedan utan det var till och med roligt när jag ställde en spegel framför Alice tillsammans med några av hennes leksaker. Kryprörelserna fanns även där om än i luften.

Sen i går kom nästa lilla framsteg. Alice har ju suttit bra i sin stol (med sele) och har varit rätt bra på att hålla balansen i sidled när hon sitter men varit som en vippdocka när det kommer till balansen framåt och bakåt. Men i går satt hon bakåtlutad mot armstödet i soffan och helt plötsligt reser hon sig upp till sittande och ger från sig ett glädjetjut.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linda

    Ni önskade input om välling för ett tag sedan. Kan ni inte skriva lite om hur ni resonerat och vad ni bestämt er för.

  2. Camilla

    Ibland känns det som att det inte händer ett skvatt i utvecklingen och helt plötsligt över en natt kan de en massa saker! Det är helt fantastiskt att se 🙂 vi märker det så tydligt på molly för i samma veva som ”utvecklings-perioderna” blir det en del gnäll och en himla massa sömn även på dagarna sen blir hon sitt ”vanliga” glada, nöjda jag och då händer det inte så mkt i utvecklingen haha 🙂