Angelica Lagergren

Är huvudet dumt från sömnen lida

IMG_1665I går spenderade Alice nästan fyra timmar sovandes på min arm. Hon hade jättesöta avtryck av min stickade tröja på sin kind när jag la ner henne i hennes spjälsäng. Efter det kollade jag klart ”Love and other drugs” på TV4 och grät som jag vet inte vad av slutet. Jag kände där och då att jag behövde lite testosteron så jag ställde väckarklockan på 03:00 för att kolla Alexanders Gustafsson MMA-match.

Jag borde ha börja ana oro när jag var superpigg när klockan ringde, men tänkte ”Sweet, nu kommer jag inte somna i soffan”. Jag satt nere i soffan i en halvtimme, väntade på matchen, matchen började. Och var sen över på två minuter och femton sekunder. Jag kände bara , vilket antiklimax. Och lite synd om Alexander.

Jag lyckades inte somna förrän 04:30 igen, och 05:00 vaknade Alice och var hungrig. Mat och ny blöja så somnade hon om till 07:30, upprepade samma procedur igen och sen gick vi upp 08:45.Bild 2015-01-25 kl. 09.12Låt er inte luras av den glada uppsynen, den här killen är helt slutkörd. Nu sitter jag med en kopp kaffe och det finns ytterligare två till som står och väntar på kaffebryggaren.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Tycker det är snudd på provocerande när du beskriver din natt och sen att du är jätte trött… I min ( och många andra småbarnsfamiljer) låter din natt som en dröm natt! Herregud ungen somnade ju om till 08 45 och totalt fick du ju säkert 6 timmars sömn, DRÖMMEN

    Ok jag är trött men sluta klaga på din sömn!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Anna,
      Det var inte så mycket sömnen som jag klagade på, utan med mitt dumma sätta att resonera med mig själv om vad som verkade logisk där och då i går kväll. Ni som läser bloggen frekvent vet dessutom om att vi är medvetna om att Alice sover, snudd på oförskämt, bra om nätterna. Sen är de flesta människor trötta efter en natt med upphackad sömn oberoende på om det är av sina egna dumma misstag (mitt fall) eller andra orsaker.

      Det är tråkigt att du nästan blir provocerad av inlägget, men vi delar med oss av det mesta här i bloggen, däribland hur vi mår, och om detta var en dålig natt för mig, så betyder inte det jag att söker sympatipoäng av någon för det förtjänar jag inte när det är mitt eget fel att jag mår som jag gör i dag.

      Tack för att du läser bloggen och tar dig tid att kommentera.
      / Stefan