Min glittermask till nyårsafton! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Min glittermask till nyårsafton!

bild 4Jag hittade ju aldrig någon klänning att ha på nyårsafton så jag köpte den här pappersmasken som jag tänkte pigga upp nån svart klänning med här hemma. Nu hittade jag en svart byxdress på H&M idag som jag slog till på, så det blir den, ett halsband som jag fyndade för 23 kr, svarta högklackade skor och den här masken som nyårsoutfit. Det känns bra!bild 2Först målade jag masken med ett lager guldfärg och sen målade jag bit för bit och innan färgen torkade strösslade jag på med massa glitter.

bild 1Det blev hur bra som helst! Vi får dock se hur glada Jonas och Malin blir över min mask… det rasar rätt mycket glitter från den, haha. Jag tänkte ha röda läppar och eyeliner och skippa sotade ögon. Vi får se hur det känns i morgon, men jag tycker att det känns kul att sminka mig lite annorlunda jämfört med vad jag brukar göra. Nu ska jag titta på sista avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” på svtplay!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.