En liten, liten bebis… – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

En liten, liten bebis…

bild11God morgon! Idag är det dags för Jessica och Ibbe att göra RUL och jag är SÅ nervös. Jag hoppas (och tror) att allt kommer att se bra ut. Och jag hoppas att de kommer att kunna se bebisens kön, jag tycker i alla fall att allt kändes mer verkligt då. Vi fick veta att det var en tjej och bestämde då att hon skulle heta Alice. Vi hade pratat om det namnet innan, skulle det vara en kille var vi inte överens. Här kan ni läsa mer om vårt rutinultraljud som vi gjorde i februari. Det var verkligen en häftig upplevelse att få se lilla frö sprattla runt på skärmen.

Idag ska jag pyssla pom poms till nyårsfesten i morgon. Jag tänkte även ta mig ut på en promenad i kylan. Jag använder Sophie la giraffes protection cream i Alice ansikte innan vi går ut. Jag vet inte hur mycket det hjälper? Men vi är inte ute så långa stunder när det är såhär kallt.

/Angelica

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej på er. Tack för en rolig blogg! Våra döttrar är jämngamla nästan så det är roligt att titta in hos er och se hur ni har det. Vi kämpar på med vakna nätter med amning varannan timme fortfarande. Ha ha. Nu till ett tips. Våran dotter har mycket eksem. Vi har varit hus barn hudspecialist. Dom sa att man aldrig ska smörja barn innan man går ut i kylan. Deras hud blir kall och blöt då vilket förvärrar rödhet osv. Man ska smörja kvällen innan och alltid efter bad. Det fuss ett bra klipp på tv 4 Nyhetsmorgon från en barnläkare med tips om hur man gör med barn vintertid. Bara ett litet tips. Ha det bra och gott nytt år 🙂