Angelica Lagergren

Avsnitt 3 av Tvillingpodden!

God morgon! Ja, det blev en podd den här veckan också trots en hel del bråk och teknikstrul. I det här avsnittet pratar vi om bristningar, bilkrocken som hände i veckan och sen busringer vi mamma och några kompisar. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss… Avslutningsvis sjunger vi ”O helga natt” men där tycker jag helt ärligt att du kan sluta lyssna. Jag ville att vi skulle klippa bort den delen, men det ville inte Jessica. Och vi är ju tyvärr två som bestämmer vad som ska komma med.

I podden pratar vi även om att Stefan och Ibbe ska vara gäster i ett kommande avsnitt, förhoppningsvis redan nästa avsnitt. Om du har några frågor du vill ställa till Ibbe och Steffe är det bara att kommentera här! De lovar att svara på ALLT!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Lyssnade igenom alla tre idag när jag bröt ut i magsjuka! Bra tajming, blir ingen jul… Läste att bebisar får vaccin mot det i Stockholm, är A vaccinerad? Googlade fram att småbarn kan dö av det 🙁 vi har en 3 månaders (och treåring som gav mig detta) Hur som, bra och underhållande podd. Tack!