Angelica Lagergren

Det här med att sova med sitt barn

cosleeping-feetI helgen så har Alice sovit med mig och Angelica. Det var lite så som på bilden ovan jag hade föreställt mig det, förutom hela det där att Alice kvävs under täcket, vilket skulle vara det direkta resultatet av att sova exakt som på bilden ovan. Nej men allvarligt talat, det är ju så himla mysigt att sova tillsammans på morgonen i vår säng efter att Alice har sovit hela natten i sin säng. Men inte i helgen. Idyllen är liksom borta nu. Jag googlade om det fanns några roliga bilder för att visa er exakt hur det har sett ut i helgen.

Vad tror ni bilden heter? Eller ja, sovpositionen heter? ”H is for hell”. Det är lite så det har känts med små bebisfötter sparkades i ryggen i princip hela natten. Några få modifieringar på bilden måste dock göras. Alice har legat högre upp ansikte mot ansikte med Angelica som sovit på vänster sida, sen sparkat mig högre upp mellan skulderbladen.

h-is-for-hell Alice har gosat med Angelica och sparkat mig i två nätter. Det ska bli riktigt skönt att sova i sin egen säng igen. Och i morgon bitti återgå till det mysiga sovmorgon-sovandet när Alice utan att bli sparkad i ryggen.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Haha..mysbubblan sprack!

    Asså jag vågar fortfarande inte sova med vår unge..lite avis för de som vågar för det verkar ju faktiskt mysigt. Lite iaf 🙂

    Är rädd för att rulla över henne, täcka henne med täcket, att hon ska få ngt över sig o sluta andas.. Knappt jag vågar ha henne mellan oss i hennes nest.

    Är jag överdrivet nojjig??

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Mia, jag tycker inte att du överdriver. Jag tror att alla måste lyssna på sin egen magkänsla. Vi lägger Alice väldigt högt upp och sen ligger vi lite längre ner än vanligt. Då finns det knappt någon risk att vi lägger våra täcken över hennes ansikte. Och rulla på henne… ja, det kan jag vara liiite orolig över att Stefan ska göra, men inte jag. Men vi sover bättre när hon får sova i sin egen säng 🙂 Kram A