Angelica Lagergren

Lucka 4: En av dina starka sidor som förälder

 

Det här är en del av bloggjulkalendern, läs mer om den här och var gärna med du också! 2014-11-15 13.34.44

Foto Malin B Schmid

Jag har alltid varit en ganska orolig person, jag stressar upp mig för onödiga saker. Stefan och jag är väldigt olika där, när jag hade en blödning i vecka 24 fick jag panik och tänkte direkt ”Alice är död”, medan Stefan är mer ”Vi kan inte göra nåt åt det nu, nu tar vi det lugnt och åker till sjukhuset och tar det därifrån”. Det skulle jag nog säga är Stefans styrka som förälder, att han inte hetsar upp sig. Men han får gärna skriva ett eget inlägg om det tycker jag, vad han tycker att han styrka som pappa är.

Men nu skulle vi inte prata mina svagheter utan mina styrkor som mamma. Ja, ni ser ju på bilden ovanför hur stark jag är, hehe. Jag skulle säga att jag har många bra egenskaper som jag tycker att en förälder ska ha. Jag är kärlekskull, omhändertagande, lekfull och rolig. Jag tror att en av de absolut viktigaste egenskaperna är att vara just kärleksfull. Att ge sitt barn villkorslös kärlek tror jag stärker väldigt mycket.

Jag kommer så länge jag lever berätta för Alice hur mycket hon betyder för mig. Hur fantastisk hon är. Vilken smart, klok och rolig människa hon är. Jag kommer aldrig sluta berätta för henne att jag älskar henne, jag har sagt det till henne varje dag sen hon föddes och det kommer jag fortsätta med tills den dagen mitt hjärta slutar slå. Hon är den människan som betyder mest för mig i hela världen och jag skulle klyschigt nog göra allt för henne.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Du är verkligen rakt igenom fantastisk, Angelica. Jag får bamsetårar i ögonen! Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag läser detta, det är precis så det ska kännas i ett förhållande med – och utan – barn. Jag känner verkligen att ni skulle vara helt fantastiska vänner om vi kände varandra utanför internets värld, så jordnära och vänliga och helt fantastiska. Jag beundras av er, ni inspirerar mig och jag är glad att ni delar med er av både sorg och glädje. Min favoritblogg helt klart. Puss på er ♥

  2. Therése

    Så underbart härligt att läsa om dina styrkor som förälder. Det ofta man fokuserar på sina brister/svagheter. Det är mycket roligt att följa dig och din härliga familj! Kram Therése