Angelica Lagergren

Hänga i luften och kolla på ny lägenhet!

IMG_8801.JPG Eftersom jag och Stefan ska skilja oss har jag varit och tittat på min nya lägenhet…

Mihi! Skoja! Det ska vi inte. Än. Hehe. Nästan alla i min släkt är skilda och mitt mål i livet är att hålla ihop med Stefan livet ut. Jag hoppas verkligen att det blir så. Åhh vilken tråkigt skämt kände jag nu, sorry. Jag är trött. Väldigt trött.

Jag sitter på tåget hem efter att ha varit och tränat yogalatesair. Det är härligt men idag kände jag mig stel som en pinne. Jag kunde inte göra alla rörelser som jag brukar, men det är ju ett lugnt och skönt pass som man får ta i sitt eget tempo, så det är helt okej.

Innan träningen var jag med mormor, mamma och lilla Sprallis och kollade på mammas nybyggda lägenhet. Hon ska flytta in i april så den är inte klar än. Alice tyckte att det var väldigt spännande att vara där.

Nu ska jag hem och kolla på Bonde söker fru på Play och dricka en stooor kopp te. Imorgon väntar pressfrukost och sen lunch med mamma. Hoppas att ni har en fin kväll! Jag är väldigt glad över att ni läser och kommenterar igen. Imorgon eftermiddag tänkte jag blogga om en grej som jag tror kan skapa en diskussion, kika in då.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.