Angelica Lagergren

Minnen från New York

I morse så gick jag förbi Starbucks inne på centralstationen i Stockholm och tog en latte på väg till jobbet. När jag gick över Norra Bantorget sen så fick jag en sån otroligt längtan efter att åka till New York igen. Jag och Angelica var där för snart 2½år sedan, även om det känns som igår.IMG_1860.JPGObligatoriskt poserande framför Flatiron-building.IMG_1938.JPGFudge, fudge, fudge och åter fudge på Dylans Candy Bar.IMG_1821.JPGEfter en dags shopping på Woodberry-outlet. Ser ni de små Ralph Lauren-kläderna längst ner i bild? Patchklänningen har ju Alice på sig i den här ”Dagens outfit”.IMG_2241.JPGVi hängde massor i skuggan i Central Park då det var svinvarmt vissa dagar.IMG_2098.JPGOch åt enorma mängder Lemon Swirl Cake på Starbucks.IMG_2066.JPGTuristenligt promenerande på Brooklyn Bridge.IMG_2119.JPGEn heldag på stranden på Coney Island, Vi var typ själva där då havet var iskallt.IMG_1795.JPG/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jossan

    Skulle gärna ta emot lite tips om new york, ska dit nästa vecka för första gången, bra shopping, mat etc. och gärna vad man ”måste” göra/se! 🙂 Tack på förhand!

  2. Jennie

    Vilka härliga bilder! Jag var också i New York för två och ett halvt år sen, närmare bestämt i mars 2012. Kan ni inte berätta mer om era resor ni gjort? Bra och dåligt med dem, speciella minnen eller så? Det hade varit så himla kul 🙂

    Jag åkte dit på en studieresa med min gymnasieklass (och lärare) och vi lyckades pricka in den varmaste marsveckan på många, många år. 25 – 30 grader varmt de första fyra dagarna, sen blev det fem grader helt plötsligt och orkanvindar… GISSA om vi frös!!! Och livrädda var vi haha!! Sen blev en kille skjuten till döds utanför hotellentrén vi bodde på, mitt emot Madison Square, usch! Reseminnen som aldrig bleknar 🙂 🙂 Kram!

  3. Elin

    Härliga bilder, som vanligt längtar man tillbaka. Vi var i New York i 12 dagar med vår kille när han var 4, 5 månad! Gick alldeles utmärkt, perfekt att ha varit där innan och inte ha så mycket ”måsten”. Vi resonerade att det är bättre att åka innan han går eller kryper.