Angelica Lagergren

Hon älskar verkligen att sova

bildJag är otroligt glad över att Alice gillar att sova mycket och länge. I natt sov hon sin första natt i spjälsängen och jag sov för första gången sen jag blev mamma ensam med Stefan i vår säng. Vad stor den är?! Enorm! Jag sov tyvärr riktigt dåligt. Jag är van att ha henne nära, så pass nära att jag hör henne andas. Nu låg jag med huvudet mot fotändan, så att jag skulle vara nära henne… men det var inte tillräckligt nära för mig. Jag vaknade flera gången i natt och tittade till henne och lyssnade så att hon andades.

Hon vaknade vid halv nio, trötta lilla tjejen. Nu har vi båda ätit frukost och jag sitter och tittar på nyhetsmorgon. Hon ligger och micklar med sin apa som jag hakat loss från hennes babygym. Den har en inbyggd skallra och hon älskar den.

Jag har för övrigt träningsvärk! Jag red i max tio minuter igår, men har trots det skitont i hela kroppen, mest i ryggen. Snacka om vältränad kropp, haha. Vid lunch ska jag möta upp min lilla mammagrupp och gå till öppna förskolan på deras sångstund, hoppas att det blir roligt för lilla Sprallan. Brukar ni hänga på öppna förskolan med era barn?

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Miranda

    En fråga.. Eller har jag missat… Har du (äntligen) gett upp amningen? Du kanske har skrivit om det… Vart hittar jag det?

  2. Isabella

    Brukar inte gå ( har tyvärr dåligt med öppna förskolor centralt här i Linköping) men idag ska jag försöka ta mig till ett babycafe med sångstund. Kan förhoppningsvis hjälpa lite mot min depp jag hamnat i. Här är det kyrkan som anordnar det och jag tycker det är synd att kommunen inte har nån öppen förskola centralt i stan (finns i ytterområdena). Flyttar till hus i vår och då blir det förhoppningsvis lättare att gå. När tyckte du att Alice började uppskatta att gå? Julle har känts lite liten tidigare (blir snart 3 månader) men nu tror jag han kommer tycka det är kul att titta på andra bebisar!

    1. Elin

      Gå för din egen skull! Alltid träffar du någon trevlig mamma eller pappa att hänga med. Bebisen kommer säkert gilla också :). Öppnis räddade mig från min depp :).

    2. Herr och Fru Lagergren

      Hon är fortfarande lite för liten tycker jag, men hon låg i ett gym en stund och kikade. Och sen satt hon i mitt knä under sångstunden och tittade på alla barnen. <3 Kram A