Angelica Lagergren

Gaaalopp!

bild 5Igår var jag i stallet, min moster har ett gäng islandshästar och jag red några varv på volten. Först tänkte jag bara skritta men det blev både tölt och galopp, det var härligt och läskigt på samma gång. Jag red väldigt ofta när jag var yngre men efter att ha trillat av en miljon gånger har jag blivit rädd. Och som jag skrev igår är jag ännu räddare nu när jag har Alice.

bild 1bild 2När jag tog den här hjälmen sa min moster ”Oj, kan du ha den där? Den är nog alldeles för stor för dig!”. HAHAH. Ser ni det rödblåa märket i pannan?! Den var mini, eller mitt huvud är mega. Den satt så sjukt tight!

bild 3 bild 4När vi nästan var klara och jag hade kratsat hovarna på min häst sprang min kusin förbi och smetade hästbajs/lera i mitt ansikte. Vilken härlig avslutning! Så äckligt tyckte jag ju inte att det var eftersom jag uppenbarligen hann med att ta både en och två bilder på det. Det mysigaste med att vara i stallet (förutom att rida) är att väga upp hö till alla hästarna. Det doftar SÅ gott! Om jag hade haft mer tid och pengar skulle jag vilja köpa en häst tillsammans med min tvillingsyster.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Har alltid haft komplex sen jag fick prova studentmössa tillsammans med killarna! Fast de löste problemet genialt och sa ”ja du har ett enormt hår”! Köpte den varianten… Herregud människa, hästskit i ansiktet gör inget men du har svårt att smörja in dig med lotion??? Skrattar gott. Ibland är vi människor inte riktigt logiska! Hästskit i ansiktet på mig – jag hade fortfarande skrubbat…