Angelica Lagergren

En natt i tom säng

Bild 2014-11-24 kl. 07.19

Jag skyller det här försenade blogginlägget helt och hållet på SL. Tanken var att jag skulle åkt för 20 minuter sedan men ingen buss ville dyka upp. Men nu till ämnet!

I går så möblerade jag om lite i vårt sovrum och i Alice rum och flyttade in hennes spjälsäng till fotänden av vår säng. Jag fick även bädda om vår säng för 1) Angelica ville att vi skulle ha huvudena mot henne 2) Angelica ville inte ha huvudet där hennes(läs: mina) fötter hade legat och svettats om nätterna.

Sen så tog det sjukt lång tid innan vi gick och la oss. Alice somnade lite här och där innan men när vi la ner henne i spjälsängen så blev det hennes kall i livet att sparka av sig sitt täcke. Jäklar vad hon jobbade för det. Hon tycker det är ganska mysigt i sin spjälsäng då hon legat där lite förut och som ni sett förut på bilderna så har hon ju några av sina djur hängandes ovanför den. Efter en stund somnade Alice i alla fall, utan skrik och panik och har sedan dess sovit hela natten i sin egna säng. Och jag har också sovit i min egna säng, fast upp och ner men med massor av plats. Det där babynestet tar ju sitt lilla utrymme.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin och M

    Vad gör man inte för di små 😉

    Vår dotter, som är dygnet äldre än Alice, brukar oftast somna i amningen. Sedan lägger vi henne i spjälsängen som står brevid vår säng. Sedan när hon vaknar på natten lyfter jag över henne och ammar tills hon somnar om och så fortsätter vi sova där. I början sov hon i babynestet i vår säng men jag upplever det att vi alla sover bättre när hon sover i spjälsängen. Då vaknar hon inte av att vi rör oss lika lätt och jag sover lugnare då inte nån av oss riskerar att rulla på henne eller nåt.

    Nu har det aldrig hänt, jag ligger tydligen extremt still när hon är i vår säng men det känns jobbigare i huvudet typ.

    Är extremt glad att vi bytte från 140 till 180 cm säng, hade blitt vääääldigt trångt annars 🙂

    1. Herr och Fru Lagergren

      Åh jag sa till Stefan igår att vi måste köpa en ny säng. Han vill att vi ska köpa såna som man kan hissa upp och ner, så vi ska kolla på det. Jag ångrar att vi inte köpte en 180 på en gång. Kram A

      1. Anne

        Vi har två 120:s sängar ihopsatta. Då funkar det att sova bekvämt med flera barn vid behov. Ett tips, ifall ni har planerat för syskon inom några år =)