Angelica Lagergren

Nyxfest med tvilling!

bild 1Igår fick jag följa med min tvilling på ett event som Nyx nordics höll i. Det var supertrevligt och jag är så glad över att jag och Jessica har en sån nära och bra relation. Jag har alltid roligt med henne. Förutom när vi bråkar såklart, då vill jag strypa och riva henne samtidigt, hehe…

bild 4 bild 1Det bjöds på massa goda muffins, tårta, snittar och macarons!

bild 2Gulliga Ellen Bergström var också på plats. Vi pratade om hennes roliga filmklipp på instagram och om hennes kommande långfilm som ska vara i samma anda som ”Tomten är far till alla barnen”. Jag älskar den filmen!  

bild 3Jessica lekte DJ!

bild 6 bild 4 bild 3Efter eventet gick jag och tvilling på bio och såg nya Hungergames… Alla får se den och bilda sig en egen uppfattning, men jag höll på att somna. Jessica somnade. Men hon är ju gravid, då är det okej men det är väl inte det bästa betyget en film kan få.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Åh nej, håller inte med. Tyckte filmen var väldigt rörande och bra! Så rörande en sci-fi kan vara 😉 Jag har läst böckerna och älskar dom och jag tyckte filmen var minst lika bra. Har du också läst?

  2. Isabella

    Hej och tack för en bra blogg! Har läst sen ni plussade ungefär och tyckt det varit extra skoj då vi gifte oss samma dag och sen blev vi gravida några veckor efter er. Nu behöver jag dock lite pepp, har varit lite ledsen sen sonen föddes för 3 månader sedan fast allt har gått bra. Är så rädd för att göra fel och mår så dåligt när han gråter. Nu skulle vi försöka med flaska så jag ska kunna va iväg några timmar men han vägrar och jag bara känner mig så misslyckad och låst. Tycker ni och alla andra bloggar jag läser verkar ha det så lätt och inte ha några problem. Vi får kämpa med att få honom att somna och han vägrar nu flaska och har slutat att ta sin napp. Vet inte riktigt vad jag vill med den här kommentaren men vill iaf att ni ska veta att jag älskar er blogg även om jag kanske slutar läsa då jag verkar jämföra så mkt och då må sämre! Stora kramar!

    1. Herr och Fru Lagergren

      <3 <3 <3 Jag förstår verkligen vad du menar med att må dåligt när bebisen skriker, det är kämpigt. Jag hoppas att det blir bättre med flaskan snart så att du slipper känna sig låst. Det behövs ju lite egentid ibland också. <3 Massa kramar till dig, A.