Angelica Lagergren

Jag är med i nya mama.

bild 2Igår gjorde jag nåt som jag väldigt sällan gör, jag hoppade ner i ett varmt skumbad med nya numret av mama. Tyvärr har vi inte så mycket varmvatten så det blir aldrig riktigt varmt, jag gillar typ att skållas…inte helt hälsosamt, nej. Men men. Nu till saken. Jag är med i nya numret av mama efter mitt blogginlägg om eftervården på BB, eller på Mörby patienthotell. Här kan du läsa mitt inlägg om det. Jag älskar verkligen mama och gjorde det långt innan jag fick barn. Vilka tidningar läser du om du får tid över? Tid att läsa är nåt jag önskar att jag hade mer av.

bild-7-e1411472996678

Efter att jag skrivit inlägget förstod jag på era reaktioner att vi hade haft en ren och skär dröm på hotellet. Många nyblivna föräldrar får inte ens sova tillsammans, partnern får åka hem. Vissa har fått ligga ute i en korridor, andra hade problem med riktigt otrevliga barnmorskor. Men ni undrade hur jag upplevde eftervården och det var så jag tyckte och tänkte då. Självklart ska jag vara tacksam över att vi har så pass bra sjukvård som vi har här i Sverige, men ibland måste man få klaga också när man inte är helt nöjd. Allt annat med förlossningen var fantastiskt, jag skulle gärna föda barn igen i morgon om jag fick.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hej

    Det är ju inte bara eftervården man går på när en ska välja sjukhus på igen. Jag tänker på ex stödet innan förlossning, förlossningstiden och timmarna efter. Jag är jättenöjd med BB sthlm gällande främst tiden innan, de var mkt generösa med stöd över telefon och välkomnade en dit om jag var orolig. Det är inte sös lika öppna med, jar jag hört.

    Spännande att läsa, lansle köper todningen idsg o sätter mig på ett cafe med ungen <3

    Kram!

  2. Julia F

    Heej! Asså när du skrev d där tänkte jag kommentera men glömde bort d. Måste ba säga att d lät HEMSKT. Och jag sjölv födde på sös o vi bodde på deras BB-hotell vilket va Underbart! UNDERBART! Stort rymligt rum med utsikt. Barnmorskor som kom 3 ggr/dag o kollade att man mådde bra. God mat. Buffé 3 ggr/dag. Stor TV, stor säng. Otroligt mysig stämning och RENT, jätterent o fint o fräscht. Du hade älskat d 🙂 SERRI! Föd på sös nästa gång!! BB-hotellet där e aaaaalllllllt. Svär. Danderyd kan fara åt h-e efter vad du berätta. Puss