Angelica Lagergren

En lista av året som gått!

Jag hittade en lista hos min kompis Sanna som jag också tänkte svara på som handlar om 2014. När hon skrev ”året börjar lida mot sitt slut” tänkte jag först ”Va?! Det är ju lååång tid kvar på året”. Men det är sant, året börjar faktiskt ta slut. Det bästa året i mitt liv.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

– Ja, jag var gravid, det hade jag aldrig varit innan. Bilden här nedanför är från januari i år när jag tyckte att magen var superstor, haha. Ja… svullen var den såklart, men stor? Nja. Inte riktigt.

bild14-e1391094000268

Liten putmage på jobbet! 

Har du några nyårslöften?

– Jag har väldigt sällan nyårslöften och jag kommer nog inte att ha det i år heller. Det skulle vara att jag vill försöka vara den bästa mamman Alice kan få. Jag vill lära mig att lägga band på mig själv när jag blir irriterad över småsaker, det är så onödigt och det tar bara energi från mig.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

– Ja, många! Frida fick lilla Sophia, Josefin fick lilla B, Johanna fick Edward, Hannah fick Knut. Min kusin Bea fick lilla Tyra dagen efter att Alice föddes och Mickis blev mamma till Louie. Ahhh! Det känns som jag glömmer någon. Vad dumt. Det var så många nära och kära som fick barn, men älskade vän, dig som jag glömmer, förlååååt!

Vilka länder besökte du?

– Jag åkte till London och shoppade med min lillasyster och tvillingsyster.

20140409-234731

Jag, Caroline och Jessica i London. 

Vad önskar du att du gjort mindre?

– Oroat mig! Att vara gravid innebär mycket oro, i alla fall för mig. Allt gick ju bra med graviditeten och förlossningen, men jag var orolig över att något skulle gå fel.

Bästa minnet från 2014?

– När jag blev mamma till lilla Alice. Det var mitt livs lyckligaste ögonblick när den lilla kladdiga bebisen kom upp på mitt bröst. När hon låg där och pep och tittade på mig med sina små, svullna ögon. Det ögonblicket kommer jag minnas för evigt.

IMG_9166Lilla Alice, en månad gammal. 

Bästa köpet?

– Min nya dator, en macbook air 13 tum. Jag har inte ägt en dator på typ fem år, så jag kände verkligen att jag var värd en ny.

Vad spenderade du mest pengar på?

– Oj, vilken svår fråga… Vi har renoverat både kök och badrum så där gick det en hel del pengar.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

– Både och. Jag grät mer än någonsin under min graviditet, men inte alltid för att jag var ledsen. Men ibland var jag så ledsen att det gjorde ont i själen, alla gravidhormoner var väldigt speciella. Under hela vintern och våren 2014 var jag väldigt förväntansfull och glad. Men 2013 gifte jag mig och det var ju också otroligt roligt och glädjefyllt, men jag skulle säga att jag 2014 var jag gladare än någonsin. 

Är det något du saknade 2014 som du vill ha år 2015?

– Mer tid tid att umgås med mina vänner. Jag tycker att tiden går alldeles för fort och veckorna bara flyger iväg, snart är det liksom jul.

Vad ser du mest framemot med år 2015?

– En av mina bästa vänners bröllop, det ska bli så himla roligt! Och sen ser jag såklart fram emot att se min tvillingsysters mage växa och att framåt sommaren få träffa hennes lilla bebis. Jag börjar gråta av bara tanken, lilla lilla bebis.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.