Angelica Lagergren

3 saker på Alice önskelista till jul!

1. Pyjamasar! 
Är det något som går åt här hemma hos oss så är det pyjamasar till Alice. Vissa kvällar byter vi två, tre gånger innan hon somnar på grund av kräksolyckor. Så på hennes önskelista finns pyjamasar i storlek 68, jag tycker om den här med små körsbär från Livly. 

48a699bc3ac4b9d56fdae2ec71b7d6a92. Sängkläder
Tanken är ju att Alice ska börja sova i sin egen säng i helgen och vi har inte så mycket sängkläder till henne. Jag gillar verkligen det här laxrosa från Garbo&Friends med små rosetter.

133ff078dc161d4f9d8d96b539e72a72

3. Leksaker att ha i vagnen
Alice älskar ju att ligga i sitt babygym från Skip hop. Hon drar och sliter i sina djur och biter gärna sin zebra i benen. I vagnen är det dock inte lika roligt och nu när hon blir äldre är hon ju mer och mer vaken. Än så länge tycker hon att det är okej att ligga ner, men det kommer ju komma en tid där hon vill sitta upp och leka. Den här galna katten från babyshop skulle nog gå hem hos djurälskaren Sprallis.

rm13_xlarge/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    Först och främst, älskar er blogg!

    Sen har jag en fråga. Med tanke på att Alice inte kommer vara så stor den här julen, hur ska ni göra med julklappar till henne? Min son blir 3 månader nu i början på december och att han inte ens kommer vara fyra månader vid jul gör att jag tänker att man kanske inte måste överösa honom med julklappar? Han kommer ju förmodligen bli bortskämd av alla släktingar ändå!

    Hur tänker ni kring allt detta? Många små eller några få ”vettiga”?

    Kram!